1
0

Zelo veliko sem na telefonu.Kaj naj pocnem namesto da sem ves cas na telefonu??

0
0

Pojdi v glasbeno šolo, začni trenirat kak šport, pisat pesmi, slikat, lahko skrbiš za kaskšnega ljubljenčka, pomagaš komu starejšemu in ga obiskuješ (pogovori), hodi na sprehode, dobivaj se s prijatelji(lahko skupaj hodite na sprehode, kolesarit, na izlete…)… in uživaj:)

0
0

Izklopi telefon in pojdi na eno od dejavnosti iz zgornjega komentarja.

0
0

ja pac pomoje bi blo dobro, da telefon nekam spraviš in greš v naravo, se druzit s prijatelji… karkoli samo da pozabis na telefon 😉

0
0

Poskusi tako, da (npr.) starsem reces naj ti ga skrijejo za nekaj casa (npr.en teden). To lahko storis le ce si tega mocno zelis. Ko ga bos dobila nazaj bos videla, da sploh ne bos vec hotela bit na telefonu. Jaz sem sicer to ponovila dvakrat (ker prvic ni ravno uspelo) a verjemi-pomaga.
Upam, da sem pomagala:).
Mini

0
0

Hejj, imela sem isti problem. Čeprav imam že tako veliko dejavnosti sem imela še vedno toliko časa da sem bila kakšno uro na dan na telefonu. Našla sem si še eno dodatno dejavnost, v kleti sem našla staro kitaro. Zdaj sem na telefonu veliko manj, kitara mi je ena izmed mojih najljubših predmetov, poleg tega pa zdaj že igram in pojem v bendu. Najdi si nek nov hobi. UŽIVAJ 😀

0
0

Zjutraj naj starsi telefon vzamejo (skrijejo, odnesejo v sluzbo…) in ga dobis zvecer.
Srcno upam, da sem ti pomagala.

0
0

Živjo, jaz imam isti problem. Zadnje čase ko mi je dolgčas, samo pokličem prijatelje če kam gremo. Potem gremo igrat nogomet ali pa kaj podobnega. Če la so zasedeni pa grem ven sama in igram košarko, ali pa pokličem brata ali sestro. Skratka, velik je za delat in ne rabiš telefona za zabavo. Lepo se imej (:

0
0

Predlagam ti, da bereš knjige, revije. Če si naročena na PIL, ga preberi od prve do zadnje črke. Branje člankov pa si porazporedi, tako da boš čim dlje uživala v še neprebranih temah. To počni dokler ne izide nova številka. Dobrih knjig pa nikoli ne zmanjka.;) Drugače pa se zamotiš tudi tako, da rišeš, pišeš, pečeš, si na svežem zraku, pa tudi dodatno učenje ne škodi (čeprav meni ta poteza ni najbolj všeč,haha)… Družba prijateljev V ŽIVO pa je vedno dobrodošla!
Lp, Delfinka. Upam, da sem pomagal, Srečno!

0
0

Jaz ti priporocam da se veliko druzi s prijatelji in druzino. Ce imas mlajso sestro ali bratca se igraj z njim/njo. Veliko otrok se ukvarja tudi s spotrom, tako da bo mogoce zanimalo tudi tebe. Seveda pa veliko beri, sploh pa PIL.
Upam da ti je moj nasvet pomagal.
PS: delaj stvari v katerih uzivas!!!!

Prikazujem 9 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*