0
0

Mam vec problemov vem da bo vprasanje dolgo ampak sm zato k mam tok problemov. 1. Sm stara 19 in sm ze mela spolne odnose pri prvem pa drugem pa je slo vse narobe pri prvem je v sobo vstopila mama k sm mu lizla t spodn pr drugmu pa ko sva bla z enim drugim v avtu in pac ja so mim prsl najni sosolci n naju vidl. 2. Pr spolnih odnosih noben od fantov ni mev kondoma in zato sm zanosila na sreco pa sm sla delat splav sm se zmeri vse fante zanima od koga j bil. 3. Moja starsa sta locena in enkrat k sta se kregala je oci sleku mami in jo posil no tkrat sm js prsla in za to j se mene sreco je mev kondom. 4. V soli sm odlicnjakinja p se ne ucim zato me fantje zmerjajo z debilom pa zdej ze nekatere punce. 5. V soli mi je enkrat uciteljica rekla da me ne mara in da mi ce to komu povem kej nardila. To so zlo veliki problemi in zato bom vesela cisto vsakega odgovora

0
0

Tina, ali kdorkoli že – tvoji problemi so zelo nenavadni. Naštevaš res hude, travmatične izkušnje posameznika. Ponesrečen prvi spolni odnos, neželena nosežnost, soočanje s seksualnostjo staršev v živo, zmerjanje v šoli, težave z učiteljico … To so velike stvari. In razumemo, da vam, dragi Pilovci, grejo take reči po glavi. Normalno je to.

Vprašanje je sumljivo in zdi se, da ga je napisal nekdo, ki je star približno 12 let. V srednji šoli pri 19 letih te PROFESORJI popolnoma čudno gledajo, če jim rečeš učitelji. Oni so PROFESORJI. Tukaj pa piše, da ti je nekaj rekla učiteljica, kar močno nakazuje, da je sporočilo samo odsev domišljije nekega osnovnošolca. Nič narobe s tem.

Če pa se komu res nagrmadijo vsi ti problemi, pa je Pilova svetovalnica … samo izhodišče za pomoč za to strokovno uposobljene osebe. Svetovalna služba, psihoterapija, centri za pomoč mladostnikom … Marsikaj obstaja.

Prikazujem 1 rezultat
Tvoj odgovor
Tvoje ime*