0
0

Hej a mi zna kera povedat kako dobit fanta. Sama mam s tem kr fejst probleme… Saj men se tko zdi… Ostale prijateljice majo že fanta pa se lubckajo čeprav smo stare šele 11 let. Vem to je prezgodaj za fanta boste rekle, ampak js bi ga rada še od vrtca. Pliss help. ????

0
0

Oh gosh js sm 14 pa se nima fanta in mislim da pr 11 reeees ni normalno met fanta ker ste se preotorcji in nevete kaj delate ! Tk da ne skrbet ko bo pravi cas se bo samo zgodilo in ga bos najdla! Sam ne gledat na to da majo tvoje frendice fanta. Uzivi mladost!

0
0

Če ga boš zdj mela se boš čez en let al pa več, zavedala ka si nardila in se delala, da se ni zgodil… Think abaut that…

0
0

Hej. Imela sem fanta ko sem bila stara 11 let. Verjemi ni se izšlo najbolje prvih 9 mesecev (kar je res dosti) je bilo vse super potem me je začel varat z drugo bila sem zelo žalostna. Vendar je po tem v parih tednih pustil še 5 punc. Veš želela sem si fanta in imela sem ga in zdaj bi si želela, da se to nebi zgodilo včasih je to težko pozabit in prebolet. Čas za ljubezen (resnično ljubezen) bo že prišel do takrat pa uživaj zivljenje in ne oziraj se na druge ti si ti oni pa so oni. Upam da sem pomagala?

0
0

Ena moja prjatlca ga je imela že v 1.R. In hodila sta dokler se ni preselil.

Prikazujem 4 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*