Odgovorjeno
0
0

Hojla,
Js mam mešane občutke glede mojega problema, mal sm panična pa zaskrbljena pa mal me je strah…
Pač fora je v tem da zadnji teden, posebaj danes, mal tezko diham.
Pac vsake tok časa morm tko fejst zajet zrak z usti, kt da dihanje skoz nos zame ni vec dovolj… 🙁
Ja, najbrz ste pomislili na isto kot sm jaz, in najbrz tud mami, ceprav je ona rekla da je mogoče kr sm preveč telovadla in sm zadihana. Od moje telovadbe sta pa minili ze 2 uri.

Ja, torej skrbi me da mam koronavirus, ker je tezje dihanje (ki ga do zdaj NIKOLI nisem imela) eden od znakov te smrtonosne gripe. Imam samo ta znak, in cisto nobenega drugega.
Prosim, pomagaj mi, sem zelo zaskrbljena.
Je korona?
CE ni, kaj potem je?
Kako preverim ce je ali ni?
Ce ni korona, kaj potem je, in kako naj se tega znabim???

Hvala za odgovore, fuuulll bom hvalezna…!!!

Najboljši odgovor
0
0

Hei, tudi jaz imam enak problem kot ti. In to se meni dogaja že nekaj časa. Smo bili pri zdravnici in pravi, da je to zato, ker ne vdihavam zraka dovolj pogosto. In na saksofonu skoraj nikoli ne vdihnem, samo piham. In posledica takega dihanja je, kot si ti rekla, da moram zajeti zrak z usti, kot, da skozi nos ni več OK. Tole zagotovo ni koronavirus. Povem ti, da bi imela še druve simptome, ker se ponavadi težko dihanje ne pojavi kot prvi.
Ostani zdrava,
L.P. Yq

Odličen odgovor
0
0

Anonimno, to so zdaj potrdili da ne drži. Tanja, Jaz mislim da ne bo nič hudega ker si se mlada in lahko pri prvih znakih že začneš ukrepat. Predlagam, da jes veliko vitamina C. Če že bo kaj bolelo popij lekadol in počivaj. Ne druži se z drugimi in pokliči zdravnika. Ne panicari, ker to ne pomaga. Mogoče pa sploh nisi zbolela. Če te še kaj zanima, si preberi v pilu vec in se doma pogovorite o tem.. Mogoče pa si samo malo preveč resno vzela. Ker verjamem da tebi ne bo nic, bodi pozorna na to, da virusa ne prenašaš okoli (v primeru da ga slučajno imaš).

0
0

Hey!
Ni nujno da je korona lahko da si res samo zadihana kot pravi tvoja mami kitajci (se mi zdi nism zih) so ugotovili kako ugotoviti ce imaš korono ali ne in sicer zjutraj ko se zbudis probaj 10 sec drzati sapo ce ti to uspe je potem naj nebi imela ce te pa umes (med zadrževanjem sape) gre na kašelj naj bi jo imela sicr nvm kako se znebis virusa ampak malo poguglaj pa bos nasla kaj
Upam da je nimas in da sem ti pomagala drugace pa naj bi stric google vse vedel
Lp

0
0

Sicer ne morem povedati če imas virus al pa ne, sam sm prepričana da to ni od telovadbe. Če se ti bo to dogajalo dlje časa poklici zdravnika, mozno je pa tudi da ti nič ni in se ti je to dogajalo samo par ur. Sigurna pa sem da če je minilo že 2 uri od telovadbe pol zagotovo ni od tega.

0
0

Mogoče imaš astmo. Če jo imaš je to lažja oblika in se lahko pozdravi. Tudi jaz imam astmo in se mi stalno izboljšuje. Za koronavirusa ne skrbi če nimaš še drugih znakov. Vsekakor se pogovori s svojim zdravnikom da lahko pravočasno ukrepale če je kaj res narobe. Upam da sem pomagal.

0
0

predlagam da poklices svojega osebnega zdravnika, on ti bo najbolje svetoval kaj in kako

0
0

lahko poklices tudi na UKOM na brezplacno tel. st: 080 14 04, tja poklices ce imas uprasanje v zvezi s koronavirusom, vpasac, ce to pomeni da imas korono, kje se lahko testiras… Ce je res korona ne skrbi, otroci nismo ogrozeni.

Prikazujem 7 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*