-1
0

Hej!
A mi lahko kdo obnovi kaj se je danes dogajalo v nadaljevanki Soy Luna. Sem namreč na poletnem taboru in žal ne moremo gledati. Hvala za vse opise. Čim več, tem bolj je. 🙂 😉

0
0

Hej, a mi lahko kdo opiše današnjo epizodo?? Prosim

0
0

Open je pevsko tekmovanje.Kjer igralci tekmujejo in nastopajo. Na temu Openu se bodo vsi predstavili samostojno.Nastopila bo tudi Luna in Gaston bo svojo pesem posvetil Felicity kot so že drugi povedali.

0
0

Draga Majči, danes prvič ne gledam. Aja, pa a je približajoče tekmovanje Open, ali itinerarno al neki? Pa hvala =D

0
0

Opis epizod mi lahko pišete kar sem. Lažje bo. 🙂

0
0

Kaj se bo zgodilo jutri: 17.8.2017
V Jam & Rollerju tekmovalci vadijo za tekmovanje Open, ki se hitro približuje. Skrivnostna ženska, ki se potika okoli hiše, poskuša priti v stik z Ambar. Daniela in Luna se še naprej prepirata glede izgubljenega USB ključka in pesmi, ki je na njem. Na prizorišču tekmovanja Gaston končno izpove svojo ljubezen do Felicity in ji posveti svojo točko. Matteo se končno odloči, da odpre svoje srce Luni s petjem čudovite romantične balade.

Aja no ne vem od kdaj že ne moreš spremlajti ampak ženska ki se potika okoli hiše, se potika okoli hiše Bensonovih.

0
0

Naj ti pisemo kar sem na to temo opis al odpremo novo? 🙂

0
0

Ja res, Anja in <3,pomagli sta mi. Hvala. 🙂 Vesel pa bi bil, da mi še kdo napiše, ker je na taboru preveč prostega časa in se rees dolgočasim. In prosim, da mi o poteku dogajanja v nadaljevanki poročate še nadaljnih 10 dni. (Tako je dolg tabor.)
Prosim, vzemite si čas. Hvalaa 😉

0
0

Luna je nasla Simonov kljucek in ugotovila, da ga ni zgubila, ampak da ga ji je ukradla Daniela. Ko je to nameravala povedati Simonu je takrat k njemu prisla tudi Daniel.
Tamara in Rikardo sta si vzela pavzo v zvezi.
Kato bo Amandi zpel pesem, ki mu jo je priporocal Simon. Gaston bo 100% pel na Open musicu pesem za Feliciti. Matteo pa bo Luni pesem zapel na samem.
Roller band se je pravocasno prijavil na tisto tekmovanje ali nekaj, ampak so jih diskvalificirali, ker se je en band prej prijavil z isto pesmijo kot oni(ta bend pa je Ambarin fake band, ki ga je ustvarila, da bod potem vsi mislili da ga je ustvarila Luna.
————————–
To je vse kar sem se spomnila in upam da sem pomagala. 😉

0
0

ambar je poslala pesem od simona producentu in potem so ji vrnile usb nazaj v nahrbtnik, potem ga je luna našla in ga je vrnila simonu. simon je luni očital, da ni prijazna do danijele. nina se je učila kotalkat in delfi ter jasmin sta se ji posmehovali. luna je videla danijelo kako odklepa njeno omarico in potem ji je danijela vse povedala ampak je rekla da ji je vseeno če pove simonu , ker ji seveda ne bi verjel (sovražim danijelo) upam da sem kaj pomagala

Prikazujem 9 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice