5
0

Mnogo vas je pozabilo, čemu je namenjena svetovalnica, zato bomo skopirali pravila v tole temo in poudarili, da se jih bomo držali:

Svetovalnica je namenjena pogovoru o težavah in dilemah najstnikov.
Vse ostale teme bodo izbrisane.
Izražaj se spoštljivo in vsem razumljivo.
Prepovedano je oglaševanje, žaljenje in pozivanje k razkritju identitete.

Še enkrat: “Vse ostale teme bodo izbrisane.”

Drugim temam je namenjena klepetalnica.

0
0

Zanima me, če je bilo zato moje vprašanje glede zgodb izbrisano? Če ja, se iskreno opravičujem, mislila sem da je svetovalnica namenjena tudi tem temam. Hvala za opozorilo.

3
0

Ja, pogosto brišemo teme, ki ne sodijo sem. To je zato, ker tako svetovalnica izgubi svoj smisel. Ko jo nekdo odpre, si namreč želi brati vsebine, ki se tičejo svetovanja pri odraščanju. Če je vmes preveč drugih tem, svetovalnica ni več prijetna za brskanje.

To je tako, kot če bi TV program Eurosport začel vrteti dokumentarne filme o živalih. Ne gre v program, pa čeprav ni z dokumentarnim filmom nič narobe. Zato bi bili gledalci razočarani.

Ti lahko vprašanje glede zgodb postaviš v klepetalnico, pa bo vse v redu. Tako kot lahko dokumentarne filme o živalih vrtijo na Animal planet.

0
0

Se opravicujem za tole ampak meni gre pocasi ze zelo na zivce ko nekateri na svetovalnici oglasujejo svoj blog in napisejo naj si ga preberemo

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*