2
0

______________________________________________________________________________
Hi! Imam velik problem. Sem punca, stara 14, ampak sem že od malega ful bol zrela in vse … gre za to, da sem pred nedavnim ugotovila dva stvari:
1. da sem bi (bisexual)
2. da sem ateistka, ker se moja načela, vrednote in to pogosto križajo z Bogom
Ničesar od tega še nisem povedala nikomur in zelo me je strah povedati staršem. Sicer nista homofoba, ampak sta mi dala že pred nekaj časa jasno vedeti, da tega NE podpirata.
Poleg tega sta (sploh mami) zeloooo verna, vsako nedeljo hodimo k maši … in bi bil to zanju res res šok, ampak jaz sem preprosto ugotovila, da sem zvesta samo sebi in ne Bogu ter da so moja prepričanja zelo drugačna od katoliških. Kaj naj? Kako in kdaj jima naj povem? Naj se izogim takim pogovorom in se sploh nikoli ne pogovorim z njima o tem? Je kdo tu tak, ki se je outiral glede česarkoli? Hvala vsem, ki boste pomagali ♡

0
0

Aja, pozabila sem povedat, da če bi rekla svojim staršem, da nisem verna, bi onadva zagotovo rekla, da sem še otrok, da ničesar ne morem vedet in da si izmišljujem

0
0

NE BI TI ZNALA POMAGATI SAJ SAMA NISEM B IN NISEM VERNA. MOGOČE POKLIČI TOM TELEFON KJER TI LAHKO POMAGAJO ODRASLI IN IZKUŠENI LJUDJE.
UPMA, DA IMA TVOJ ZGODBA LEP KONEC,
Book Fen

0
0

Hej,
Sama nisem nikoli outirala imam precej open-minded družinsko okolje, vseeno pa ti bi rada pomagala.
Vedi, da v tem nisi sama v tvoji (ali vsaj podobni) situaciji je,je bilo in tudi še bo veliko najstnikov. Na koncu se bo vse končalo in čeprav inata tvoja starša očitno močna kršačanska prepričanja sem jaz prepričana, da te imata in te bosta imela rada neglede na vse.
Kakorkoli pa se mi zdi da si vseeno še nekoliko mlada in četudi si 100% prepričana v svojo religiozno ter spolno usmerjenost te starša morda ne bosta vzela resno. Na tvojem mestu bi malo počakala in o tem najprej govorila z nekom, ki mu zaupam, verjemi pogovori neznansko pomagajo!

0
0

Tepka in Book fan, obema hvala za nasvet. Se bom poskusila s kom pogovorit

Prikazujem 4 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*