0
0

hoj!
pred par dnevi sem prišla z enega tabora, kjer sem spoznala enega fanta. posluša zelo podobno glasbo kot jaz in zato sva se kar nekaj časa precej dobro razumela. jez sem bila sicer edina na taboru, ki sem ga prenašala, ker si je kr naprej nekaj izmišljeval (npr. da je enkrat streljal volke v gozdu) in se 80% časa obnašal kot da bi bil pijan. govoril je tudi, da ma neke 4 punce in osvajal je polovico tabora (precej neuspešno). zaradi tega osvajanja mi je začel po nekaj časa it zlo na živce, ker je proti koncu tabora začel govorit da sva midva skupaj (kar ni in tudi ne bo kdaj res) ker sva bila v istem šotoru. mislila sem, da bo dal mir ko bomo šli iz tabora, zdej mi pa skoz neki pošilja na telefon pa na snep (npr. če ga pridem kaj obiskat ipd) pa kok me pogreša pa take…
ni neki zlo resnega ampak mi gre pa zelo na živce. rada bi ga blokirala, ampak ne vem, kako odreagirat naslednje leto, ker takrat tudi pride in ja….. help?
p.s. upam da je dovolj razumljivo napisano :/

0
0

Js sm mela tud enega fanta ki se mu ni dala dopovedat da sem ga pustila(ker je bil otročji in se ni znal zresni) in no pač najprej sem mu lepo povedala, ampak in in ni nehal no potem sem ga bloka la. Glej najbolje da mu direkt poveš kaj si misliš in blokaj ga pa bo mir.

Prikazujem 1 rezultat
Tvoj odgovor
Tvoje ime*