0
0

Hej! Imam pa vprašanj
1. Kako naj vem ali je moja bff res moja bff ker ima ona tudi se eno bff in se mi zdi da je le z njo prava prijateljica. Npr. Z njeno 2. Bff se je med pocitnicam veckrat videla meni pa nic ne napise.
2. Včeraj sem ji napisala če bi se kaj videli in je videla a ni nič odgovorila kaj naj naredim ker jo ze res pogresam a ona izgledaa da mene ne.
Prosimm hito odgovorite

0
0

1. Lahko bi se pogovorila z njo in ji to povedala. Mogoče je pač malo pozabila (to se sicer ne spodobi, saj je tvoja bff) ampak vseeno se pogovorita. Videla bo, d te to moti in se bo mogoče dobivala tudi s tabo. Če ne pa raje ne izgubljaj časa in si poišči nove boljše prijatelje.
2. Kliči jo in ji napiši 100000 sporočil, če ne pa pejt direktno k njej domov in ji povej. Lahko da se ji je pokvaril telefon ali pa kaj. Ne obsojaj je prehitro, mimogrede kako pa veš, da se s tisto drugo bff več dobiva? Samo predlog ampak lahko bi bile prijateljice vse 3 in bi bilo lažje namesto da tiste tvoja bff ima dve. Sicer se pri meni s tremi prijateljicami ni izšlo najbolje ampak ni nujno, da bo tako tudi pri tebi.

Prikazujem 1 rezultat
Tvoj odgovor
Tvoje ime*