0
0

imam nekaj problemov s svojimi starši:
1.- ful mi je všeč emo stil oblačenja, makeup pa frizure, moja starša sta pa ful proti ker mislita da je pojnt emo stila da si skos depres pa da se režeš pa take fore in mi ne dovolita da bi si naredla niti tako frizuro al pa se oblačla u temne majce, js se pa v svetlih oblačilih slabo počutim.
2.- že neki časa si želim met tatu pa body piercing ko bom polnoletna in me je ful strah to staršem povedat ker bi moja mat takoj ko bi se prikazala s tatujem padla v depro – ona je ful proti temu, ker mi to pove vsakič ko vidi moje posterje s potatuviranimi rokerji pa take…
3.- moja mama še kr misli, da sem njena pridna punčka in mi je ful hudo k jo vidim celo depresiv vsakič ko si delam neke nove frizure pa mejkap ker misli da se ne bom nikoli upirala, karkoli bo rekla da naj naredim. In s človekom v takem prepričanju je težko živet…
če vas zanima, ja, vse to sem staršema že velikokrat povedala, ampak do zdej še ni pomagalo…
sej vem da je vprašanje dolgo sam dejte mi pomagat plis

0
0

Pa kaj vam ni jasno! Ona se pač rada tako oblači, lej js sm odličnjakinja pa sm mela same petke zaključene lani (8. r) pa mam tatu in pircing pa nubenga ne briga. Pa rada mam črno. Ni nujno, da si slab, če si tak. Tut na tečaju sabljanja sm bla pa stric me je učil strelat z lokom pa puško. Glej dopovej staršem, čene jim pa tole pismo pokaž. To je konc koncv tvoje telo in lahk pač maš tatuje. Samo najdi di kkšnga k zna fanj tetovirat paje.
LP

0
0

Ha! Ne morem verjet! Kt da bi brala svoj problem. Glede tega ne mors nc sam ti pa predlagam da pocasi zacnes nositi temnejse obleke. Npr. obleces svetle hlace in temno majico in obratno da se te najprej navadi pa ne bo opazla ko bos cela v crno. Ko bos polnoletna pa ti itak ne moreta prepreciti lahko pa zacnes z umetnimi in jih doma dajes dol. Moras pa vedeti da bos za vedno njena majhna puncka. Pa pojasni jima da point emo stila ni rezanje in depresija. Srecno!

0
0

Ne delaj si tatuja, moja frendica ga je šla delat pa ga noče več

0
0

pogovori se s psihologinjo. Verjetno maš psihične težave.
Haidy ti je dobro odgovorila. Jaz se strinjam s Haidy.
ADIJO!

0
0

1. Res je, da ko si «majhen» maš barvaste stvari. Ampak zdi se mi, da če boš mela samtemne stvari, te bodo imeli tako za jezni in depresivno punco. Usak ima svoj stil oblačenja. Pač ti ne to všeč. NE REŽI SE!!NE KADI!!IN NE PIJ!!
2. Tatuji so v resnici res nevarni. Zatrejo se ti u kožo poj ti je pa enkrat žal zakva si ga naredu. Moja teta ga ma pa ma ful rdečo kožo, srbi jo pa še ni ji več všeč. Pursing la tut ni lep tok pa se koza se ti uničuje.
3. Bodi svija, sam razumi pa tudi nasvete od mame. Ona ti dobro hoče
Lep pozdrav

Prikazujem 5 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice