0
0

Opazila sem, da je tu čedalje več zgodbic. Podpišite se, da se te zgodbice umaknejo iz svetovalnice in (Pil, prosim) se ustvari prostor za to da se pišejo in berejo zgodbice.
Podpišite se!

0
0

Ustanovili bomo PISALNICO, ki bo popolnoma ločena od svetovalnice, a bo delovala na enak način. Čisto ste nas šokirali s poplavo zgodb in neverjetno veseli smo, da ste tako ustvarjalni. Hkrati pa je res škoda, da v svetovalnici skorajda ni več vprašanj. Zato bodo zgodbe dobile povsem svoj prostor. Upamo, da čimprej. Do takrat bo pa malo gneče tu v svetovalnici 🙂

0
0

No jaz vem da je na Pilovi spletni strani prostor(rubrika,odelek ne najdem prave besede)kjer lahko pišeš zgodbe in pesmi.

0
0

Jaz ne vidim tu več problemov ampak samo zgodbe. Lahko bi preprosto zgodbe prestavili nekam, ne pa da jih objavljajo pod svetovalnico, ker se sploh ne vidi več problemov. Ko kdo napiše kakšen problem se takoj izgubi, nihče ne vidi zaradi zgodb. Lahko bi preprosto nardili še en zavihek ali kako se že reče in bi tam objavljali samo zgodbe

0
0

Strinjam se, da so nekatere zgodbe čisto dobe, ampak Pil (tebi govorim) bi lahko ustvaril prostor za zgodbe, ne pa da le-te preplavljajo prostor za druge zadeve.
Še enkrat: ZGODBE NAJ SE PRESTAVIJO, NE UKINEJO

0
0

Nekatere zgodbe res niso dobre…Shelly naprimer pa je napisala zelo dobro zgodbo. Pil bi lahko ustvaril prostor na spletni strani in bi vsi “pisatelji” pisali zgodbe tam. Drugače pa ne želim da se zgodbe ukinijo ampak samo prestavijo drugam.

0
0

Zgodbe so ful dobre, tak da ne vem zakaj naj bi se ustavile!!!

0
0

Lahko je malo zgodb ne pa samo zgodbe in zgodbe eno js prebrala pa je bla obup.Nato sm prebrala se eno je bla kar ok in zdaj za tisto drugo sploh ne najdem se enega dela in ne morem je senkrat prebrat ker je prevec tega.dogovorite se tako da se dokler se 3 zgodbe ne koncajo ne pisite drugih zgodb.

0
0

Meni so pa neke zgodbe prav všeč.

0
0

Hej! Podpisujem se kot Anja Likarič. Res mi je doolj. Mislim to je svetovalnica ne pa pisalnica

Prikazujem 9 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice