0
0

Ojla. Jaz si grizem nohte in imam zelo grde. Kako naj se odvadim. Ne odgovorite mi: pomisli, da to ni prav in boš nehala.
To ne bo nič pomagalo. Kaj naj naredim????
Hvala že za vnaprej.

0
0

Menda je dobra rešitev ta, da si nohte nalakiraš in ko jih boš grizla ti okus ne bo všeč. Ko boš doma pa lahko poskusiš s praskanjem zemlje, ki bi se ti bo vtrla bod nohte in ob grizenju ti bo neprijetno. Upam, da sem pomagal! 😉

0
0

Imam isti problem.Sicer meni to ni pomagalo.Poskusi da ko hoces ugristi v noth pomislis da nesses.meni tako vcasih usepava

0
0

de si gor rokavice

0
0

Hoj! Jaz sem si kot mala grizla nohte pa sem se odvadila ko mi je ati obljubil da dobim ribice ce si jih 1 mesec ne grizem. Poskusi se zmenit s starsi da nekaj dobis ce si ne grizes. Potem se avtomatsko odvadis. Ce pa ne bo slo mi sporoci tu zraven da ne gre pa ti lahko posljem lak proti grizenju ker fa ne rabim vec. Lp in upam da ti rata!

0
0

Grizi obnohtno kožico, vsaj jaz to počnem – nohti so dolgi, koža se pa hitro zaceli. Ampak to ni ravno najboljši nasvet v tem primeru, zato ti predlagam, da si rahlo grizeš ustnico ali pa zvečiš notranjanost ust, vendar bodi nežna! Srečno!

0
0

Kupi si lak, ki je namenjen prav temu, ko boš ugriznila v noht ti okus ne bo všeč in počasi se boš odvadila.

0
0

NAJLEPSA HVALA SEM SE ŽE ODVADILA

Prikazujem 7 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*