0
0

HODIM V OSMI RAZRED OŠ IN MI JE FUL HUD EN TIP K JE UBISTVU OD MOJGA SOSEDA BRATRANC IN GRE ZDEJ NA FAKS IN JS SM ČIST OBUPANA KER DO ZDJ SM GA LAHK VSAK DAN OPAZOVALA PA ENKRAT ME JE TUT PELU IZ ŠOLE KR JE DEŽEVALO IN ME JE SPRAŠEVAL O ŠOLI IN TAKE STVARI IN MEN SE ZDI KOT DA SVA SE RES POVEZALA. ME TUT FOLOWA NA IG IN ME MA NA SNAPCHATU POD MOJIM ORIGINAL NAME KI IMA ZRAM SVETEK PA SRČEK (NI GA SPREMENU, SE PRAVI, DA SEM MU VŠEČ?!). NO IN TAPRAVA FRKA JE DA STA MOJA MAMI IN ATI MELA PREDUČERIŠNEM OKROGLO OBLETNCO POROKE IN STA POVABLA VSE S KATERIMI SE ZASTOPMO IN TUT NJEGOVO FAMILIJO IN NJEGA. NO IN, MEN JE BIL ON ŽE TAK AL TAK PREJ FUL VŠEČ KR JE TAK FUL LEP PA SICER JE MEL PUNCO AMPAK STA ŠLE PET DNI PREJ NARAZN KOT JE BLA ZABAVA IN JS SM POL MISNLA DA JO JE ON PUSTU KER JE HOTU Z MANO ZABLUZT NA ZABAVI. IN POL SM BLA ŠE BOLJ ZIHER DA TO HOČE KR MI JE PO VEČERJI REKU ČE SE GREMA GOR IGRCE. IN JS SM MISNLA DA HOČE SEXAT Z MANO ZATO SM ŠLA NA WC IN SI DALA GOR MAMIN ČIPKAST MODRC DA BI BLA BOLJ SEXI. NO AMPAK ON JE NAJBRŽ MISLU SAM DA GREVA IGRAT IGRCE AMPAK JS SM REKLA, NE, DANS BOMA SEXALA IN SM MU REKLA ČE SE LAHKO ZA SEKUNDO ULEŽE NA POJSLO PA ZAPRE OČI DA MAM PRESENEČENJE IN ME JE TAK ČUDN GLEDU AMPAK SE JE SMEJAL (SE PRAV DA JE BIL VESEL?). NO IN POL SM SE SLEKLA (MAJCO) IN SE ULEGLA NANGA ON PA ME JE ODRINU AMPAK SM SE GA FUL PRJELA IN SVA ZATO PADLA IZ POJSLE DOL IN JE ON LEŽAL NA MEN IN POL, FAK, JE PRŠU MOJ STRIC NOTR IN JE TO VIDU IN JS SM PAČ KRIČALA POD NJIM KER TAK DELAJO NA TELEVIZIJI IN JE MOJ STRIC POKLICU POLICIJI IN ZDEJ VSI MISLIJO DA ME JE HOTU POSILIT.
KA NEJ NARDIM KER OD TAKRAT NISM NITI ENE BESEDE REKLA DA NEBI KEJ POSLABŠALA, JE PA RES DA SEM MISNLA DA MA VEČJE PEKE AMPAK KO SM LEŽALA NA NJEM SM UGOTOVILA DA JIH NIMA TOLK TAK DA ZDEJ MI NI VEČ TAK UŠEČ TAK DA BI LAHK BIL TT U JEČI…
KAJ NAJ REČEM POLICIJI DA BO SMISELNO?!?!?!?!??!?!?!??!?!

0
0

Govor resnico. Povej policiji točno kaj se je zgodilo in da je to pomota…svetujem ti celo da jim prebereš to kar si napisala tukaj na pilu. Poskusi. Povej najprej staršem prepričaj jih v to kar je bilo, saj če bosta onadva vedela zakaj se gre boste po vsej verjetnosti lahko umaknili pritožbo.

0
0

Vedno moraš govorit resnico. On ima lahko zaradi tega hude težave in če si nam povedala resnico, jo moraš tudi policiji in stricu in družini.

0
0

Ooou spregledala tist na zacetki

0
0

Omg!! Js bi se zlomila že če bi en pršu med takm trenutkam. Če še nisi pounoletna si u hudi zadreg drgac se lhka pa brans vem da ni neki dobr nasvet

Prikazujem 4 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice