0
0

Hei! no, verjetno ste ze v naslovu nekako postekali kaj je moj ‘problem’. Pac zdej sem 6. razred in imam 12 let. Menstruacijo sem dobila pred zacetkom 5. razreda. V 5. sem se zgledala enako stara kot moji sosolci in pararelci (upam, da sem prav napisala). V zacetku 6. razreda, pa sem ful zrastla in zdej mi vsi govorijo, da zgledam za 7,8 razred. Sej se ne motijo, ker sem tudi visoka in sminkam se edina od 6. In tudi vcasih se druzim s starejsimi. Pac gdaj pa se pogledam v ogledalo in se pocutim majhno.
1. Vcasih mem felling, da izgledam res za 6. Samo da ko sem nasminkana ispadem kot ‘kurba’ ker semizdi, da koda bi se moja sestrica ki je 1. razred sminkala pac ker zgleda za 1 bi izpadlo ful cudno.
2. Ko pa si mislim, da kako me drugi vidijo pac, da ce si predstavljam da sem v telesu nekoga drugega ki je zraven mene in se recimo pogovarja, res izgledam za 8.
3. Kaj je mogoce krivo to, da sem vceraj nosila majico, ki sem jo nazadnje imela obleceno septembra, pa da si zato v tisti majici zgledam malo mlajsa.
4. Vsi fantje, ki sem jih imela v lajfu so bili starejsi.
Kako naj se znebim tega obcutka?

0
0

Ne se ličit, vsaj ne še. Si pač 6.razred, zakaj se moraš pretvarjati ali dobro počutiti, da si starejša? Glej, si šesti razred in imaš 12 let, ne uniči si lajfa s tem, da se pretvarjaš, da si starejša kot si. Koga briga, če mislijo, da si starejša, če nisi. Bodi otrok in živi otroštvo.

za fante se mi tudi zdiš malo premlada ampak OK. Drugače pa je normalno, da so ti všeč starejši, ker so tvoji sošolci najverjetneje otročji in nanje gledaš kakor na otroke.
Fantje so po obnašanju pogosto, kaki dve leti mlajši od deklet sovrstnic.

Boš videla, ko boš sterejša in boš želela izgledati mlajša. Samo ne skrbeti.
Ne vem, če sem vse skupaj prav razumela ampak upam, da sem pomagala.

Prikazujem 1 rezultat
Tvoj odgovor
Tvoje ime*