0
0

Torej! V šoli sem sicer med najbolj popularnimi ampak imam vseeno težave. Fantje se norčujejo iz mene in moje prijateljice, ker radi berema pravzaprav sva zasvojieni z knjigami. Ve kdo kako se to ustavi brez , da postaneš grob in nesramen???
Hvala že v naprej,
Piflarka (12 let)

0
0

Hej hej,
Nevem zakaj bi te zajebavali ker sta zasvojeni z knjigami, ampak pač navadit se ej treba, ustavili se bodo ce poves ravnateljci ali podobno, ne se bati povedat, tvoj lajf, delas kar zelis 🙂

Lp

alicia

0
0

HVALA!!!

0
0

Hej Piflarka!
Vzemi list papirja napiši ime vsakega fanta, ki te zafrkava in napiši njihovo slabost. Ta list velikokrat poglej in si ga poskusi zapomniti in vsakič, ko te bojo zafrkavali si samo v mislih pričaraj stvari z lista 🙂
Tudi jaz sem zasvojena s knjigami ampak moje sošolke in sošolci to vedo in me zaradi tega morda malo bolj cenijo. Pač pri nas ima vsak kakšno slabost in dobro plat in s tem smo se vsi naučili živeti. Recimo jaz sem ‘ta gobčna pa ta zmešana’ ‘ ta brihtna’ ‘piflarka’ ‘sitna’ ampak me te stvari niti ne motijo.

0
0

Hvala za nasvet Nobody!
Tudi sama sem jih začela ignorirati in je bolje. Hvala vama res!!

0
0

Story of my life ti povem. Sicer nisem zelooo popularna ampak ti povem, da sem bila z eno od njih sest let bff. So se tut norceval iz mene pa prijatelce eno celo leto. Ce ti kej recejo IGNORIRAJ PROSIM. Ni treba razglašat kaj si prebrala če si želiš da se nehajo norčevat. Ko se umiri poskusi navezat stike prek vibra instagrama snapa….pac probi uporabljat njihov jezik in izraze mogoce te bolj sprejmejo ker mene so. Pa ne da želim bit popularna ampak mi smo se tudi kregal in sem mela dost pa sem nardila to in zdej bo eno leto od tega ko se je to nehal in je zelo bolš. Smo se bolj povezal.

Prikazujem 5 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*