0
0

Ok. Jaz zelo dolgo nisem imela BFF. Sedaj jo imam in imam precej problemov. Sem v 6.a razredu moja BFF pa v 5.a. Živim malo bolj iz centra vasi, moja BFF pa na griču nekaj metrov stran od nas. V petem razredu je tudi ena punca ki živi zelo blizu nas, vse ostale pa bolj v centru. Problem je sedeč. S to punco sem se velikokrat družila in rolkala ipd. No zadnjič pa sem od moje sestre ki je v 3.b razredu izvedela da na razredni stopnji krožijo nesramne govorice o meni in da jih je razširila tista punca. Itak sem bila zelo jezna pa tudi zelo žalostna saj je punca ki sem ji dosedaj vedno zaupala sprožila take neresnice. Moja BFF ki je tudi njena sošolka pa njej zelo zaupa in mislim da je tista punca tudi njej povedala nesramne neresnice o meni saj se me moja BFF sedaj izogiba. Tudi vedno ko sem odšla k njej domov mi je odprla in potem sva se skupaj družile. Zadnje čase pa je nikoli ni doma in tista punca ki je razlog za govorice pa se hoče družiti z mano kljub temu da je domene zelo nesramna. Tudi prihaja k meni domov. To mi je res neprijetno in nevem več kaj naj storim!
HVALA ZA VSAKO POMOČ!

0
0

Predlagam da enkrat na samem stopiš do svoje BFF in jo vprašaš kajs e dogaja in se skupaj pogovorita in ji poveš da to ni res,

0
0

To z govoricami in nesramnostjo mi je zelo dobro poznano saj sem tudi jaz dala to čez. Bff uprašaj ce je kaj jezna nate in ce je kej narobe. Ce tisti do tiste druge punce noces bi nesramna se je tudi ti izogibaj ce pa pride h tebi domov pa ji rec da se mas za ucit.
Upam da cim prej resis situacijo

Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*