0
0

No to vprašanje bo ffuuullll dolgo ampak ok. No upam da se vam bo dalo brat.

Začnimo na začetku. V 4. razredu sem bla BFF s tremi puncami. x, y in q. Skupaj smo ble 4. x in y sta obe oboževali isti šport in sta se bolj družili skupaj in skupaj sta bili v parih,… Jaz in q pa sva bili v tem času tko nisva se glih ful družili. Pač samo onidve sta naju povezovali. Potem pa ko sva bli zmeraj skupaj v parih sva se zelo zbližali. Potem sva se dobivali tudi popoldne in govorili grde stvari o njima ki sta v tem času postali do naju zelo nesramni. Potem sva enkrat hoteli dati tak znak da sva namesto na gimnastiko šli v trgovino in da naju ona vidi. Vem dačudnoa ampak nama je oprostila. Potem pa sva v 5. razredu vprašali če se razidemo in sta še cel dan jokali. Nwm zakaj ampak mislim da naju imata na nek čuden način še vedno radi. Ker onidve se velikrat skregata in najbrž hočeta da jima pomagava. Nwm skratka.

No zdaj pa smo v 6. razredu in midve se kar mirno dobivava vsak vikend brez da bi onidve vedeli. Tudi sami sva na skrivaj BFF. In pred mesecem je moja pravava BFF torej q zbolela za zelo dolgo. Med tem sem se ful zbližala z x in y. Do njiju spet čutim to kar sem včasih. Zelo sta se spremenili. Jaz ju imam spet zelo rada in mislim da tudi onidve mene. Še posebej x. Tko da ne vem ali naj rečem q da sva spet z njima zares al da sem tudi z njima na skrivaj??

PS : Onidve sta ves ta čas mislili da smo še vedno BFF, za nič od tega na skrivaj nista vedeli in tudi nočem da izvesta.

0
0

hej bodi prijateljica z tistimi ki so prijazni veš moja prijatljica se vedno druži z bratom ali pa gre h šošolki

0
0

To res Mal zakomplicira s. Sej vas tak ko smo se v vrtcu kregal. Nočem ti rect da so otročja, sam rada bi ti povedla da se zdej skoraj igraš in da to niso neki resne ločitve.

0
0

Glej,prijatelje si izbiraš sama in ne na podlagi mnenj drugih. Bodi prijateljica z vsemi in ne skrivaj. Prave prijateljice bodo to razumele in ti ne bodo zamerile.
Upam da sem ti pomagala!

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*