0
0

No v mojem razredu je en fant in meni je vsec in js sm vsec njemu. Pac vsi mi govorijo da je in mi je ze priznal da je vame. No pac ful se druziva in si piseva. Ampak punca od mojega oceta ima 2 necaka (nismo nikakor v sorodu no eden od njiju mi je tudi vsec in se mi zdi da sm js njemu ampak njega nisem videla ze hmmm… 9 mesecev. No zdej ne vem kaj narest kr sej mi je vsec moj sosolec ampak ne morem nehat mislit na njega. Pomoc prosim?

0
0

Hmm… Ne razumem ali sta ti oba všeč? Če je tako, si probj razcistt kdo ti je bolj in poslušat svoje srce. Pol boš pa vidla in boš lažje sledila občutkom. Je pa Tut tko:s svojim sošolcem boš laži hodila kot s tem ta drugim. Saj pomoje. Pa tut verjetno se bol splača potrudit zanjga kot pa to možnost zgubit. Al pa probi pr enmu če bi bla skp in maš pol druzga za rezervo. Sama se odloc.

0
0

Jaz ti predlagam da bi se tut s tistim nečakom očijeve punce malo več slišala (u živo ali pa tut po telefonu),da bi vidla kdo ti bolj ustreza.In glede na to,da se z nečakom že tok dolgo nista vidla se je vrjetno spremenil,na različne načine (lahko da je bol grob lahko pa da se je tut pobolšov).Na podlagi tega se pa potem lahko odločiš,razn ,če je nečak izgubil zanimanje zate.

0
0

Če gledaš Lano Briški, v zadnjem videu je rekla, da si punce preveč zamišljamo kako lepo bo (ne rečem da ne bo) in smo potem razočarane. Hodi s tistim ki ti je grobo rečeno ‘bolj pri roki’, vedno pa misli tudi na drugega. Če se ne izide, imaš drugega na zalogi;)

0
0

Pozdravljena!
Lepo, da si zaljubljena….no ne rečem, da jaz nisem. Veš, včasih je bolj pomembno, da veš kakšna sta v notranjem okolju-v duši. Lahko ti je kdor koli všeč,ampak neveš kakšen je v resnici. Lahko pa je npr. zloben, otročji, nedozorel,…Upam, da ne misliš, da govorim za ta primer…govorim nasplošo. Najbolj je pomembno kakšen je v duši, potem pa pride še lepota in vse zunanje lepote…Upam, da semti pomagala. Lp, Alina.

Prikazujem 4 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*