Odgovorjeno
0
0

Ei, zdej ko mamo 4-8 pac do konca sol. leta delo doma, mi je ful tezko. pac usaka ucitelca posilja svoje, mi pa moremo vse nardit. in jaz sem tako mogoce nekaj nalog spustila, pa zdej jih morem slikat,… pac kako se vi lazje skoncetrirate na ‘homeschool’, ker jaz se ne morem?

Najboljši odgovor
0
0

Verjetno imaš še vedno nekje šolski urnik. No, jaz naredim tako: zbudim se, kot da bi morala v šolo, ob 8.20 se vsedem za računalnik in recimo da imam v torek prvo uro slovenščino, naredim za tisti dan za slovenščino do devetih. Kot v šoli, razumeš? Potem imam pa še eno stvar, brez katere bi se tudi meni zmešal: zvezek. V zvezek si zapisujem vse kar moram narediti. Tako naredi tudi ti. Recimo si zraven narediš dva kvadratka. Enega za nardit in enega za poslat. In potem za slovenščino pač nardim in obkljukam prvi kvadratek, naredila sem. Tako vem kaj še moram naredit, kaj sem že, kaj moram še poslat. Men to da tud mal motivacije za naprej, ker pogledaš v zvezek in vidiš: o glej od desetih stvari sem naredila štiri. Še dve pa sem čez polovico. In potem čez dve uri ponovno pogledaš, in vidiš: ha, od desetih stvari sem jih naredila devet, še eno pa sem konec. Lahko pa si tudi zadajaš cilje: če tole naredim do dveh, si lahko privoščim čokolado, če ne naredim, pospravim celotno kuhinjo. Vse to meni ful pomaga da vsaj približno ‘folgam’. Sporoči če ti bo pomagalo.
LP, NoName

Dober odgovor
0
0

Jaz sem si pripravila mapice in noter vse kar morem za določen teden narediti.Tisti dan,ko bi v šoli imeli ta predmet tisti dan to naredim.

0
0

Js se Tut tezk ker nam Tut vsak posebi posle. Sam vseeno pa delam sproti, kaj čem…. 🙁

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*