Odgovorjeno
0
0

Jaz bi rada ful zdravo jedla.Saj mi uspeva dokler ne pridem domov.TAKRAT kar vzemem iz hladilnika hranljivo pomankljive jedi oz. nezdrave.PA SE NE MOREM UPRET SKUŠNJAVI.Cel dan mi uspeva jesti zdravo hrano,ko pa pridem domov pa BUM.Čez dan se mi nezdrava hrana gabi, ko pa pridem domov pa BUM. Jaz nezdrave hrane nočem sploh jesti.Ampak mislim da je to stvar navade.Kaj naj naredim?
Hvala če mi boš odgovoril/-a.

Lp Štefka

Najboljši odgovor
0
0

Pomisli ali je res lakota ali je tolažilna hrana(to je hrana ki jo ješ le ker si žalosten, ponavadi nazdrava ali sladkarije)če si pa res lačna pa vzemi kaj zdravega.Pomisli kakšna bi bila debela?Če nočeš bit debela ne jej te hrane cis “simple”

Najboljši odgovor
0
0

Iskreno sem imela podobno težavo. Enostavno reči ne. Kontrolira se in si naredi kaj zdravega… Npr. kosmiče (vanje lahko da ubistvu use in so res dobri) al pa samo nareži sadje/zelenjavo ki jo imaš rada in začini vse skupaj. Začimbe so Life saver! Dajo okus in si mentalno sita… Sicer pa ni nič narobe če 1× na dan poješ nekaj nezdravega… Resno mislim… V “popolnoma” zdravo prehrano se spusti smao če se ob tem dobro počutiš. To je na prvem mestu. Anyway…. Vso srečo

Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*