0
0

Rabim čim hitrejši odgovor. Moja prijateljica je stara 11 let. Danes mi je sporočila da ji je en fant všeč. Bila sem zelo vesela da se je zaljubila zato sem jo vprašala kdo je in koliko je star. Ni mi povedala imena povedala pa je da je od nje starejši 9 let. Rekla sem ji da je ta fant star že 20 let in da nima kaj preveč šans. Rekla mi je da starost zanjo ni ovira in da je že velikokrat plesala z njim. Povedala mi je tudi da mu bo kmalu povedala da je vanj. Povejte mi kako ji naj pomagam da ne bo naredila kakšne neumnosti. Hvaležna bom za vsak odgovor!

0
0

Hja, no js sem v takem primeru tista ki nori za 20letnikom?, no pač sam govori ji kko bo ko bo odrasla, pač da bo on prej umrl 10let najmanj 8n da pač bo bila udova, in da jo bo zavrnil in se ji smejal… Sam zraven ji povej da je to za njeno dobro in da ji nočeš nič slabega in da nisi ljubosumna in najpomembnejše ne se s kregat. Če bo že dišalo po tem da se bosta sprli upoštevaj karkoli reče ker bo najslabše da ostane brez bff v taksni situacijo

0
0

Hoj, Manca. Problem bi znal bit delikaten, če bi tale 20 letnik dejansko sprejel razmerje s tvojo prijateljico – šlo bi za kaznivo dejanje, saj je vsak otrok pred dopolnjenim 15 letom nedotakljiv. Ker upamo, da ne gre za norca, je najverjetnejši razplet, da jo bo on pač … odpikal.

Vkolikor pa izveš, da bi onadva dejansko imela kaj ljubezenskega, pa moraš to inofmracijo (lahko prek svojih staršev) nujno spraviti do njenih staršev, ki bodo ukrepali dalje.

Mimogrede – ta tema res ne sodi na pisalnico, zato smo jo od tam izbrisali.

Odgovor anonimne avtorice na pisalnici smo skopirali spodaj:

Sicer je to bolj za v svetovalnico po mojem ne moreš narediti več kot da ji to dopoveš.
Se ona zaveda da je morda tudi še premlada in se 20 letnik zanjo verjetno ne bo zanimal. Poskusi ji dopovedati to.
Tip ima 20 let in ona je v osnovni. Če pa te ne posluša vsaj upam da ni grozen in ga poznaš da ji česa ne bo naredil. Ne more biti zares zaljubljena vanj. Vsaj mislim. Verjetno je le simpatija in če je možno drugače vsaj bodi ob njej.
Upam da sem ti vsaj malo pomagala.

Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*