0
0

Pred kakšnim mesecem smo na žalost končali z pogovorom, kjer smo lahko izrazili vsa naša čustva do knjig vsem znane J. K. ROWLING. Na žalost, se je pogovor zaključil. Izražene pa so bile želje, da bi se pogovor nadaljeval… In tukaj je! Dobrodošli vsi, ki pač niste čisti bunkeljni in kaj veste o čarovniji. Mnenja? Je kdo za to da nadaljujemo?

0
0

OMG…. Wizarding world!!! Jes se bom tja preselila, obljubim pa omg v london bi sla rada gledat the cursed child pa v stutijo…. Na yoututu je tok videov o tem, ko ljudhe gredo tja in posnamejo in vidim da je tok lepo in vse. Crazy. Pa tisto ko izbiraš palico… Magic! <3

0
0

Js mam tudi Pottermore in sem v Spolzgradu (ki je supr dom). Moja varuhinja je radgolska mačka. Drugače sem bila letos poleti v Kaliforniji v HP svetu in je blo debest. Šli smo v neko sobo kjer je bil un iz Trgovine s palicami in ko sem rekla wiugardium leviosa so se stvari premikale, potem sem dobila “prav posebno palico”, ki je obstajala v HPJU pol sm šla pa še nekam in so mi na glavo dali neko reč pa sm odgovarjala na uprašanja in so nardil posebno palico, ki je edinstvena. Prišla sem v spolzgrat tako kot na Pottermore. Ful je blo CAAARSKO! Splača se vam it!

0
0

Ali ste vedeli, da ima slovenija svojo quidditch ekipo?

0
0

Harry Potter pogovor!!! I am so obsesed with this story. Moja najljubsa knjiga je šesta film pa cetrti. Pa v Gryfondomu sem in v Tunderbird v Ilvermorny. Aha pa moj varuh je tjulen.

0
0

-Ja sem vidla tisto, ko se premikaš po bradavičarki in mi je zelo všeč, samo bi moralo biti malo bolj vidno tukaj so samo obrisi.
– Res ne vem zakaj vaju noče prijavit bralec in Lumos. Jaz sem imela te probleme samo pri starejši različici pottermorja. Mislim mogoče pa je že toliko prijavljenih oseb, da preprosto ni vec prostora. Ne vem??

0
0

Js pa na Pottermore sploh ne morem delovat (čudna beseda za to). Pač ne morem se vpisat (nisem premlad)… In zatovtut ne morem ugotovit v katerem domu sem zares un kaj je morj varuh. 🙁 Mi lahko kdo poskuša kako pomagat glede tega?
#pihpuff

  • Lumos
    Vidim, da ima Bralec podoben problem, a kar mu je Art3mis odgovorila mi ni ravno v pomoč…
0
0

Samo po mojem Pottermore ni prevec natancen, kr mene je dal v Slytherin pa sm Ravenclaw in tudi nevem kako lahko iz teh vprašanj razbereš dom haha

0
0

No jaz za varuha ne vem, na pottermore pa bom naredila test za dom. Drugače pa sem bila na dogodku v Ljubljani na zadnji šolski dan in sem prišla v Spolzgad.

  • Windy
    Toda na pottermore sem prišla v Gryfondor.
0
0

Ziujo spet! 😀
Sm hotla vprasat ce je kdo videu nov dodatek na Pottermore kjer se premikas okoli hogwarts in isces tocke?

0
0

Brez problema. Mislim prijaviš se tam pri log in pač narediš nov račun, fino je če se naredis malo starejšega ker ne vem, če imajo starostne omejitve. Potem pa greš se mi zdi pod svoj profil, kjer imas možnost da rešiš vprašalnik za svoj dom. Potem pa sam vse naredi do konca. To je isto pri izbiri palice. Pri varuhu moraš pa vse opravit cim hitreje, pač obkljukat prvi odgovor, ki ti pade na pamet

  • Art3mis
    Kakšni članki so res dobri. :)
0
0

Harry Potter je lajf!
Jaz sem res njegov velik fen. Sem v Fihpuffu, za varuha pa še ne vem. Bom pogledal, kaj bom dobiu pri Pottermore. Ampak najprej se moram naučit uporabljat to stran. Art3mis, a mi lahko pri tem nekako pomagaš? Danes sem namreč prvič obiskal Pottermore.

0
0

Obišči wizarding world of harry potter

Sledi vsem oseban J. K. Rowling na facebooku.

Kupi harrya potterja v LATINŠČINI ali KOREJŠČINI (ker 100%znaš latinsko/korejsko)

Pred trgovino globoko vdihni in si dopovej,… Saj je samo knjiga. (ko pa dobro veš, da je Veliko več in te vsi čudno gledajo, ker skačeš okoli mize z harry potter zakladom.

Povzroči vesolni potop nedtem, ko žaluješ za padlimi v bitki za bradavičarko.

Do konca življenja čakaj na pismo. (stavim da jih je moja mama zažigala, ko sem bila mlajša)

Always

Hogwarts will always be there to welcome you home.

Sej vem sej vem ne morem se zadržat 🙂

0
0

Uau, Art3emis, tisto si dobr napisala. 😀 Dala si mi oar dobrih idej (da pred testom spijem Felix Felicis). Ja, tudi js sem opaziu tist članek na Pottermore. Pa upam, da bom našel tisto, v katerem domu sem na Ilvermory. Me pa veseli da nas je toliko Potterheadov (hp oboževalci). 🙂

0
0

Moja naj knjiga je svetinje smrti, film pa svetinje smrti drugi del.❤ Sem v domu HufflePuff (Piffpuf je po slovensko ampak mi je ljubše angleško ime.) Na Ivenmory sem Tunderbird.❤ Moj varuh je delfin.❤ Edino kar me moti pri Harryu Potterju je, da v slovenskem prevodu spremenijo tudi imena! Hočem reči, komu je Robaus Raws ljubše kot Severus Snape? Meni že ne. Doma imam celo zbirko knjig, filmov, palico, značke za vse domove, časotresk, ogrlico z znakom svetinje smrti, stekleničko od ljubezenskega napoja in še nekaj stvari, ki jih je imela Hermiona (to je skatla s hermijonimi stvarmi ki jo lahko kupis.). Em ja zelooo imam rada Harrya Potterja ampak trenutno sem postala obsedena z drugimi stvarmi (Pretty Little Liars in Vampire Diaries.

0
0

Life.
Življenski slog:

Beri Harrya Potterja

Izdelaj svojo lastno palico

Kupi celo zbirko v slo

Ponovno preberi celo zbirko

Glej filme

Naglas se pritožuj, saj Učka v filmu ne obstaja.

Jokaj ko Sirius umre

Kupi celo zbirko v ang.

Izpiši misli iz kjig, jih natisni, in jih prilepi na omaro.

Avada Kedavra svojega sovražnika

Spij utekočinjeno srečo pred testom.

Kupi časotresk in ga nenehno vrti.

Kupi knjigo v tujem jeziku (španščina, nemščina, angleščina)

Včlani se v bruhv in zbiraj nogavice.

Vsaj enkrat na dan preglej pottermore

Piši J. K. ROWLING

Preberi Klic Kukavice

Zvezek z angleščino poriši z znaki svetinj smrti.

Sedi na metlo in igraj quidditch

Jokaj ko umre – Dobby, a free house elf.-Dobby is with friends

0
0

Hihihi, ravno berem članek na pottermore (se spomnite, ko se je Ronu in Harryu zdelo, da je Hermiona… Neznosna) “Ko se je Ron odločil, da je Hermiona druga na seznamu nezaželjenih oseb na vlaku (takoj za Dracom) Remember?

0
0

Ja varuhi so. Moj je jazbec. To ko slišiš, da nekdo govori o harryu potterju in se preprosto moraš pridružiti. Te popolnoma razumem C.

0
0

Živjo! Sm slišala da ste govorili o HP in sm mogla prit haha 🙂
Moja najljubša knjiga je Polkrvni princ, sm pa v hišah Ravenclaw in Horned Serpent v Ilvermorny.
Aja, kak je vaš patronus? Moj je leopard! (Mislim da so u slo varuhi ma nism sigurna haha)

0
0

Kajjj!!! V celju je harry potter knjižni klub. Zakaj tega nimamo pri nas?

0
0

Razvrstitev pa je malo drugačna. Na tleh v sprejemnici imajo nekako mesto kamor stopi ucenec potem pa se zasveti en izmed štirih kipov Pukwudgie, tunderbird, vampus in horned serpent. Lahko jih zasveti več. V tem primeru lahko izbiraš sam.

Prikazujem 1 - 20 od 33 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*