0
0

Pred kakšnim mesecem smo na žalost končali z pogovorom, kjer smo lahko izrazili vsa naša čustva do knjig vsem znane J. K. ROWLING. Na žalost, se je pogovor zaključil. Izražene pa so bile želje, da bi se pogovor nadaljeval… In tukaj je! Dobrodošli vsi, ki pač niste čisti bunkeljni in kaj veste o čarovniji. Mnenja? Je kdo za to da nadaljujemo?

0
0

Ja seveda! Katera je vaša najljubša knjiga? Moj je 3. Del

0
0

Ja! Moj najljubši del je 6.

0
0

Jaaa! Jes, moja želja je uslišana! No moj najlubši knjižni del je 5., Feniksov red. Najlubši film pa Svetinje smrti 2. del.

0
0

Lepo da smo se spet zbrali. 🙂 Ce se ne veste je moja najljubša knjiga tretja film pa četrti, čeprav mi je res težko izbirati najljubse.

0
0

Meni je najljubši film… Prvi

0
0

Kr nek!!!!!!!! 🙁

  • Ai Skgjjgdzrcjg JFJTZIUUFuduiihj Skclvjf Fi odgovoril/a 3 leta nazaj
0
0

Kr nek kaj?

0
0

Hej Potterheads! Napišite v katerem domu ste. Meni je velikokrat pokazalo, da sem v Pihpuffu. Aja, a je kdo biu na kakšnem hp dogodku, ki so se odvijali ob dvajsetletnici pvega dela? 🙂

0
0

Hej Potterheads! Napišite v katerem domu ste. Meni je velikokrat pokazalo, da sem v Pihpuffu. Aja, a je kdo biu na kakšnem hp dogodku, ki so se odvijali ob dvajsetletnici pvega dela? 🙂

0
0

Jest sem v Gryfondomu samo mi je že enkrat prišel Drznvraan in Pihpuf sem že dobila. Samo se imam za Gryfondomovko. A v Sloveniji so bili kakšni HP dogodki. Ker bi z veseljem prišla, če bi vedela. V katerem domu ste na ilvermorny. Jaz sem v Pukwudgiu (se mi zdi da se tako nekako napiše).

0
0

V Celju je Harry Potter knjižni klub

0
0

Ilvermory je tista ameriška šola, na katero sta hodili Tina Goldstain in njena sestra kajne? Ta šola je omenjena v “Magične živali (in kje jih najti)”, za tiste, ki ne veste. A tam so tut domovi? Kako si to izvedela, Art3mis? Nažalost knjiga (še) ni prevedena…

0
0

Test za razvrstitev v ameriši dom je na pottermore ampak je v angleščini.

0
0

Razvrstitev pa je malo drugačna. Na tleh v sprejemnici imajo nekako mesto kamor stopi ucenec potem pa se zasveti en izmed štirih kipov Pukwudgie, tunderbird, vampus in horned serpent. Lahko jih zasveti več. V tem primeru lahko izbiraš sam.

0
0

Kajjj!!! V celju je harry potter knjižni klub. Zakaj tega nimamo pri nas?

0
0

Živjo! Sm slišala da ste govorili o HP in sm mogla prit haha 🙂
Moja najljubša knjiga je Polkrvni princ, sm pa v hišah Ravenclaw in Horned Serpent v Ilvermorny.
Aja, kak je vaš patronus? Moj je leopard! (Mislim da so u slo varuhi ma nism sigurna haha)

0
0

Ja varuhi so. Moj je jazbec. To ko slišiš, da nekdo govori o harryu potterju in se preprosto moraš pridružiti. Te popolnoma razumem C.

0
0

Hihihi, ravno berem članek na pottermore (se spomnite, ko se je Ronu in Harryu zdelo, da je Hermiona… Neznosna) “Ko se je Ron odločil, da je Hermiona druga na seznamu nezaželjenih oseb na vlaku (takoj za Dracom) Remember?

0
0

Life.
Življenski slog:

Beri Harrya Potterja

Izdelaj svojo lastno palico

Kupi celo zbirko v slo

Ponovno preberi celo zbirko

Glej filme

Naglas se pritožuj, saj Učka v filmu ne obstaja.

Jokaj ko Sirius umre

Kupi celo zbirko v ang.

Izpiši misli iz kjig, jih natisni, in jih prilepi na omaro.

Avada Kedavra svojega sovražnika

Spij utekočinjeno srečo pred testom.

Kupi časotresk in ga nenehno vrti.

Kupi knjigo v tujem jeziku (španščina, nemščina, angleščina)

Včlani se v bruhv in zbiraj nogavice.

Vsaj enkrat na dan preglej pottermore

Piši J. K. ROWLING

Preberi Klic Kukavice

Zvezek z angleščino poriši z znaki svetinj smrti.

Sedi na metlo in igraj quidditch

Jokaj ko umre – Dobby, a free house elf.-Dobby is with friends

0
0

Moja naj knjiga je svetinje smrti, film pa svetinje smrti drugi del.❤ Sem v domu HufflePuff (Piffpuf je po slovensko ampak mi je ljubše angleško ime.) Na Ivenmory sem Tunderbird.❤ Moj varuh je delfin.❤ Edino kar me moti pri Harryu Potterju je, da v slovenskem prevodu spremenijo tudi imena! Hočem reči, komu je Robaus Raws ljubše kot Severus Snape? Meni že ne. Doma imam celo zbirko knjig, filmov, palico, značke za vse domove, časotresk, ogrlico z znakom svetinje smrti, stekleničko od ljubezenskega napoja in še nekaj stvari, ki jih je imela Hermiona (to je skatla s hermijonimi stvarmi ki jo lahko kupis.). Em ja zelooo imam rada Harrya Potterja ampak trenutno sem postala obsedena z drugimi stvarmi (Pretty Little Liars in Vampire Diaries.

Prikazujem 1 - 20 od 33 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*