1
0

1. DEL

Vse se je začelo, ko mi je umrla mama. Počutila sem se grozno. Umrla mi je v prometni nesreči, ko se je vračala iz službe. Vsi družinski člani smo se zbrali in skupaj žalovali. Bilo je grozno. RES grozno. Seveda smo ji priredili veličasten pogreb z veliko rožami in žalostno trpečo klasično glasbo, ki je bila mami všeč. Ko sem prebrala moj govor se mi je na začetku malo zataknil in Tris (okrajšava za Tristan) me je spodbudno pogledal, da  sem tako dobro prebrala govor, da so bili na koncu vsi ganjeni.
Čez nekaj časa se je moj oče pri kosilu rekel, da se je odločil, da se  selimo na deželo, saj ga tu v mestu vse preveč spominja na mamo. Prvo sem kar pobuljila a , ko sem videla, da se resno drži sem malo pomislila. V glavi mi je odmevala  kot poročni zvonovi saj je tam živela moja BFF in to je pomenilo, da bi bili lahko sošolki in celo sosedi. Seveda bi pa vseeno pogrešala šošolce, no nekatere od njih.. Nato pa sem zbistrila glavo in pomislila kaj ni malo nenavadno, da se le nekaj dni po smrti ljubljene na vrat na nos odločiš, da se boš preselil in zdelo se mi je, da za vsem tem stoji nekaj več. Iz misli me je prebudil prepir med Tristanom in očetom, saj se je Tristan odločil, da spet ne bo jedel brokolija. Zavila sem z očmi in začela jesti.
Tako je bila odločitev sprejeta. Preselili se bomo. Res sem komaj čakala ta dan. Seveda pa je bilo manj prijetno pakiranje stvari. Ko je bila večina stvari spakiranih se je vse odvijalo uelo hitro in dan odhoda je hitro prišel. Poslovili smo se od sorodnikov in hiše ter kot vsak dan odšli na pokopališče. Danes smo tam ostali še nekaj dlje časa, da se dokončno poslovimo od mame. Domov smo vsi prišli pretežno slabe volje. Počakali smo še selitveni kombi nato pa hoteli oditi iz stanovanja, a oče naju je z bratom ustavil, skrivnostno pogledal in dejal:”Preden gremo bi rad, da še nekoga spoznata…” in zaslišali so se tihi koraki..

0
0

Zelo zanivo. Prau pritegnilo je mojo pozornost. Hitro nadaljuj!

0
0

Z veseljem ti bom napisal mnenje, saj vem kako se počutiš, ko ti nihče ne komentira zgodbe. Torej. Res, prvi del mi je všeč. Pravzaprav je super, le tako naprej! 😉

0
0

Ups šele zdaj sem opazila napako. Ko sem napisala uelo sem mislila zelo.
Prooosiiim napišite svoje mnenje!

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice