0
0

2. DEL

In skozi vrata je stopila rdečelasa, zelenooka in vitka ženska. Sladko se je nasmehnila očku in ga pojlubila. NA USTA!!!!
Prvo sem mislila, da sanjam in sem se morala prav uščipnit, da sem dojela kaj se dogaja. Trisu pa je šlo na bruhanje. Ko sta končala s poljubom je oče z blaženim obrazom dejal:”Anastazija, Tristan to je Silvija. Ona je moja nova punca in vajina nova mama.” Tristan taka tečnoba kot je bil pa se je zadrl:”Nočem NJE!! Hočem MAMICO!!!” objela sem ga saj sem tudi sama bila razburjena. Malo sva se crkljala nato pa se je pomiril. Od tistega trenutka naprej sem zasovražila vse, Silvijo in mojega trapastega očeta. Nisem mogla verjeti, da je tako hitro zamenjal mamo in oravil ji je, da jo bo ljubil ne glede na vse.
Pomislila sem na to, da je oče mamico varal že nekaj časa. Ko sem malo razmišljala sem ugotovila, da je to najbolj smiselno.
Iz misli sem se zbudila, ko sem zaslišala Silvijin moteči glas, ki se je drl:”Anastazija samo tebe čakamo!”. Uf…kako je nadležna sem še pomislila nato pa pograbila torbo in odšla v avto.

0
0

Torej, kot si želela da ti svetujem.
Jaz ne pišem spontano. Recimo pri Violet. Ko sem napisala uvod. Že razmišljam kaj bo v naslednjem. Torej Annabelle. Potem kaj bo v drugem. Škandal z ravnateljico. V tretjem. Skrivnost Violet. V četrtem Violetina…
Pa tudi rada zaključim mistericno

0
0

Ful je zanimivo samo naslednjič upam da bo malo daljša zgodba.

0
0

Malo je sicer res kratko, vendar zanimivo.

0
0

Dobro, samo malo kratko je. 🙂

0
0

Hej
Fuul bi mi pomenilo če bi napisali svoje mnenje!

Prikazujem 5 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice