0
0

3. DEL

Ko sem hodila po stopnicah sem vprašala očka:”Oči a to pomeni, da gre Silvija zraven in bo z nami živela?” oče pa me je pogledal kot, da bi padla z lune “Kako se pa obnašaš? Seveda bo šla z nami. Zdaj je tudi ona del družine.” je dejal z kančkom grožnje v glasu. Zavila sem z očmi in Silviji na skrivaj pokazala jezik.
Ponavadi so naše vožnje z avtom precej zabavne, saj navijemo glasnost muzike do vrha in zraven pojemo in se zabavamo. Precej čudaško. Ampak tokrat  sta si oče in tista rdečelasa trapa ves čas nekaj šepetala, glasba je bila čisto tiha in če sem samo odprla usta me je oče grozeče pogledal. Tris, ki pa je rad imel vso pozornost je povlekel Silvijo za lase. Nisem si mogla kaj, da se ne bi zasmejala, a očetu ni bilo do smeha. Ustavil je avto ter meni prisolil klofuto, Trisa pa je s šibo ošvrknil po prstih. To je bilo prvič, da me je moj oče udaril. Počutila sem se kot, da ga ne poznam več in da tisti v avtu ni več moj oče. Seveda pa si ni mogel kaj, da Silviji ne bi podaril dolgega francoza.
Na srečo smo hitro prišli, saj sem komaj čakala, da se vožnja konča in mučila me je radovednost kakšna je hiša. Ko smo prišli sem samo odprla usta in rekla “Wow, to pa je fantastično!!” oče se je ponosno izprsil “Zato mi boš še hvaležna.” a sem ga preslišala in stekla v hišo. Kot vedno sva se s Trisom skregala za sobe. Seveda si je vsak od naju želel tisto največjo in imela je tudi pogled na gozd. Ah ja pozabila sem omeniti, da smo imeli hišo na jasi kamor nobenega ni zaneslo. To mi je bilo všeč hkrati pa me je navdajalo s strahom. Ko sem tako razmišljala sem si nevede zraven pospravila stvari iz škatle. Tris se je torej odločil za drugo sobo. Ko sem končala sem se šla razgledat po vrtu, ki je bil ogromen. Za hišo smo imeli bazen, velik kul bazen. Zagledala sem ga in iz sebe sem spravila le “OMG OMG OMG!!!!! KUUUL!!!!!” ter hitro odšla v hišo, da bi se preoblekla v kopalke in vse posnepala. Prvo sem naredila kar nekaj selfijev nato pa skočila v bazen. Kako dobro sem se počutila v vodi, predstavljala sem si, da je še vse po starem. Ni sledu o Silviji, tu je le mamica. Oh, kako sem jo pogrešala. Mojo pozornost je pritegnila lobanja v kotu bazena. Opazila sem jo med potapljanjem. Potopila sem se, jo pobrala in si jo dodobra ogledala. Opazila sem, da je človeška. O moj bog le kaj se tu dogaja sem pomislila…

0
0

Zelo dobro! I like it 😉

Prikazujem 1 rezultat
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice