0
0

Hoj. Pred mesecem dni sem dobila huawei p30lite. Obljubila sem svojim staršem da bom pazila na telefon, saj mi je vse do zdaj uspelo razbiti. Ampak seveda sem zelo nerodna in mi je kljub temu da sem imela veš čas gor ovitek uspelo razbiti zadnjo stran (ohišje telefona). Cel je razbit in koščki padajo ven. Plis pomoč kaj naj naredim? Ali se lahko da na popravilo in koliko stane?

0
0

ce mas razbito samo steklo na zadnji strani in je p30 lite sestavljen v principu sendviča (da je maticna plosca (ang. logic board) zmontirana na tisti strani na katero pride ekran. lahko za 5-50eur na ebayu dobis zadnje steklo. potem moras stopit lepilo ki drzi pokrov na okvir, lahko probas s fenom za lase ampak jic ne garantiram in mores z neki ostrim predmetom zelo previdno odrezati vse lepilo iz strani (ce prerezes kakrsen kol kabel je konc). potem z plastično pinceto odklopiš kaksen ribbon kabel(na maticni) ki je pritrjen na zadnjo stran. prestaviš vse dodatne dele ki so na orignalnem steklu na novega (npr fingerprint reader). poberes vse steklo dol naneses okoli okvirja posebno prozorno lepilo (adhesive, tudi dobis na ebayu za nekaj evrov) in na novo plosco das vse kar je bilo na stari (fingerprint reader npr) in povezes nazaj ribbon kablein zadevo zapres in drzis tesno skupaj par minut.

Drugac pa no insult ampak huawei telefoni so eni izmed najslabsih v prodaji (in to vsi)

0
0

Hvala za vse odgovore edino zanima me še kje lahko to popravim?

0
0

To rabiš pa bit res geni da razbiješ zadnjo stran telefona z ovitkom gor :).

Ja da se ga popravit. Lahko ga daš na popravilo ampak ne bo ravno poceni. Ne vem koliko točno stane.

Ko ga popraviš ti priporočam še za spredej zaščitno steklo in boljši ovitek.

Upam da sem bila v pomovlč.

0
0

hej stane okoli 50€.Samo verjetno se ti je tudi kamera unicila in bi bilo treba se to dodatno placat in bi bilo malo drazje vse skupaj.

Prikazujem 4 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*