0
0

PROSIM PREBERTE KR ME FUUULLLL ZANIMA PA ODGOVORTE!!!!A se jaz (ki nism verna)lahko poročim z nekom ki je vern???A se loh js k nimam ne krsta, obhajila alpa birme poročim cerkveno???A starši ponavadi dovolijo otrokom da se poročijo z nekom ki ni veren????Prosim odgovorte kr na naši šoli je pomoje 3/4 fantov vernih!!!!In js sm v enga k je vern in to fuulll clo MINISTRANT je!!!!

0
0

Lahko se porocista in je le on porocen crkveno, ti pa ne in sta se skupaj porocena civilno, tako se je porocila moja tete ki ona je verna njen moz pa ne. Upam da sem pomagala 🙂 Drugace pa se sevedno lahko krstis, obhajas in birmas ce hoces. Leta niso ovira. Samo pogovori se s starsi in zupnikom.

0
0

Ja lahko. Če se želiš poročiti cerkveno, boš morala opraviti krst,prvo obhajilo in pa birmo. Jaz mam dva zakramenta, krst in 1.sv.obhajilo ampak ne vem če bom imela tudi birmo. Sem verna ampak močno ugotavljam da sta si mnogokrat vera in cerkev zelo različni, poleg tega pa sem v cerkvi zelo redko saj imamo sedaj novega župnika in baje je gej…

Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*