1
0

SEM V 1LETNIKU IN ZAJ ME ZANIMA KAKO ODRASLI OSEBI POVEDATI PO RESNICI DA JO MAS RAD NA NEK NACIN MISLIM SAMO KOT PRIJATELJA SOLKE ISCEJO NA MENI STALNO NAPAKE IN GOVORIJO DA SM NESPOSOBNA IN ENA MI STALNO TEZI DA NAJ GREM K PSIHOLOGU KAKO NAJ SE JIH ZNEBIM??? KER MI JE ZE DOSADNO CE PA POVEM PROVESORJEM PA MENE OBKRIVIJO IN RECEJO DA NISO ONE NC NRDILE AMPAK DA SM JS NJIM IN PRIREDIJO ZGODBO HVALA ZA NASVET!:) 🙁

0
0

Ojla!
Najdi osebo, kateri se res lahko zaupaš in poskusi rešiti težavo. Lahko greš k psihologinji, najdeš učitelja, s katerim se dobro razumeš, poveš staršem in uredite s tem zafrkavanjem. Vendar bi ti svetovala da najprej globoko premisliš o sebi, tudi TVOJIH napakah, kaj te moti pri DRUGIH, skratka, ne teci kar k ravnatelju jokat in cvilit, ker bi izpadla kot kakšna kura. Jaz verjamem, da si ti sposobna tega.
Glede tega, kako lahko odrasli osebi kaj takega poveš, ti svetujem le: POGOVOR NA ŠTIRI OČI 🙂
Upam da sem kaj koristnega svetovala!!! 😛

0
0

Načeloma ti je že vse potrebno napisala #zvezdica. Mogoče se bo kaj spremenilo med počitnicami, veš čas naredi svoje. Veš od tvojih sošolk je res grdo da iščejo napake na tebi. Tvoje napake so tvoja skrb in res nimajo pravice da se tako znašajo nad tabo. Tako da glavo pokonci in vso srečo pri premagovanju te težave.

Atr3mis

Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*