0
0

1.IMAM DOBREGA PRIJATELJA KI PA JE NAZALOST ZALJUBLJEN VAME KER SM SE BALA DA NE BO VEČ IZ MANO PRIJATELJ SM SE MU OZ SE MU SE VEDNO LAZEM DA
SM TUDI JAS ZALJUBLJENA VANJGA KAJ NEJ NAREDIM KER NOČM OZ MI NI VSEC DA ME POLJUBLJA 2.IMAM PROBLEME Z ENO PROFESORICO AMPAK ONA TEGA NE VE ZELO SE NAVEZUJEM NA ODRASLE LJUDI KER VRSTNIKOM MOJE STAROSTI NE ZAUPAM KER SO ME ZE VELIKOKRAT OBRNILI HRBET NO IN PROBLEM JE DA SM V SOLI ZALOSTNA KER VEM DA BO 1LETO HITRO MINILO IN JE NE BOM VEČ VIDELA NWM KAJ NAJ STORIM KER ME TA PROFESORICA SPRASUJE KAJ JE NAROBE KER JE OPAZILA DA SM ZADNJE CASE SKOS SLABE VOLJE JAZ PA NOCM TEGA POVEDAT IN ZARADI TEGA ME VCASIH GLEDA GRDO KAJ NAJ STORIM???

0
0

Mislim, da je, kar se tiče fanta najbolje, da mu iskreno in nažno poveš, da ti ni všeč in ga vprašaš, če sta še lahko prijatelja.
Kar pa se tiče prijateljev in neprijateljev… Morda si v preteklosti imela kakšno slabo izkušnjo s tem tj. da te je kdo izdal, vendar ti predlagam, da se malo sprostiš in si poskusiš najti nove prijatelje. Če jim nočeš zaupati, ti ni treba, to lahko storiš postopoma z malimi preizkusi tj. nekaj kar ni tako zelo osebno mu/ji povej in poglej, če te je izdal/a.
Želim ti vso srečo:)

Prikazujem 1 rezultat
Tvoj odgovor
Tvoje ime*