0
0

Moj problem je naslednji-spim z kar nekaj igracami in zelim si da bi se postopoma odvadila od vsake posebej, nato pa se od najljubse, ker se mi ne zdi vec tako fajn spati z vsemi temi igracami, po drugi strani pa sem zelo navezana nanje.
Prosim za nasvete!
Nina

0
0

To ni nic hudega.Nekje naprimer na morju s sabo ne vzemi igrac in si postavi pac nek tak izziv da ne spis z njimi.Moja sestra je imela podoben problem in tako je nehala.Zdaj ne spi vec z igracami.
Upam da sem pomagala.

0
0

S tem, da spiš z igračami pa res ni nič narobe. Vsak človek je navezan na kako stvar, ki se je ne more tako zlahka odreči. Če se počutiš otročjo pa preberi odgovore drugega dekleta, ki se igra z igračami. (Mogoče si misliš: “Saj se ne igram!” 😀 ) Če pa se igrač res želiš znebiti,… pa jih preprosto odnesi npr. na podstrešje, kjer bodo še vedno ob tebi, saj jih boš šla lahko “obiskovat”. 😉 Upam, da sem nekako pomagal!

0
0

Živijo Nina!
Tudi sama sem na začetku spala z kar precej igračami od medvedkov do ježkov in mišk. Pravzaprav ni nič narobe če spiš z igračkami, no razen če je v postelji že toliko igrač, da zate sploh ni več prostora v njej. Potem se odstranjevanja igrač loti postopoma. Odstrani eno igračo na teden, tako se boš lahko počasi odvadila od vsake igrače posebej. Najljubšo igračo pusti za na konec.
Upam, da sem ti pomagala.

0
0

Jaz spim z igračo zato, ker me je drugače strah in ne morem zaspati. Ker mi te igrače zelo pomagajo,sem se navezala na njih. Včasih jih ponoči zbrcam stran, ker me motijo. Lahko pa se navežeš na npr. Deko in jo stisneš k sebi. To ti bo sigurno pomagalo, saj te bo to spominjalo na igračo in boš brez igrače.

Prikazujem 4 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*