0
0

Hej!
Kako ste kaj?
Jaz sem dobro in nič več.
Mnogi od vas najbrž ne poznate aplikacije Apple Music. Se motim?
Tam lahko poslušaš pesmi. Jaz sem jo imela dokler nisem nečesa stisnila in zdaj mi ne dela. Prosila sem atija, če mi jo lahko popravi ampak mi je noče. No, ne vzame si časa. Ima ga! Ko sem mu zadnjič povedala, da sem slaba volje zaradi tega pa je rekel, da je ponosen, da mi je še ni popravil. YouTube in Glasba mi ne delata prav tako Google. Zato ne morem poslušati glasbe razen na radiu. Res potrebujem glasbo!!!!!!! Kaj naj naredim???
Saj vem, da je radio ok. ampak neprestano vrtijo reklame in še stikalo za ključek sem pokvarila na radiu.
I need music,
JustLily

0
0

probi sama pogledat drgač pa loh pogledaš na net in probaš ugotovit kaj je narobe in sam popravt. loh pogledaš še v nastavitve. če ne boš nč ugotovila al pa česa nouš znala loh prosš tud koga druzga. če ti noben ne zna pomagat pa greš recmo v telemah in tm prašaš al pa pišš applu na mail če se to da.

0
0

Hej! Razlog da ti Apple music ne dela ni to da si nekaj pritisnila ampak je potekel brezplačen čas. Apple music je plačljiv in na začetku imaš en mesec ali dva, tri nevem točno zastonj, potem pa moraš plačati. Torej, če ne boš plačevala vsak mesec 6-8€ potem ti app ne bo delal.
Če bi rada poslušala glasbo si jo lahko zdownloadaš s pomočjo računalnika točno na telefon.

0
0

Plačujem!!

0
0

Pejt v kksno trgovino z foni in prosi za nasvet. Vem kko je bit brez muske.
Srecno

0
0

js mam en ful dober app pac mam samsunga in sm tut js iskala nek app za glasbo insm nasla na google play. sam napis free music inti vrze ven. ce pa mas appla pa isto napises. pa dobr je tut k dela brez wifija(pac sam pesem si nalozis na wifiu)in pesmi si loh tkoj skines dol pac nerabis racunalnika pac sam pod iskanje napises naslov in das download

Prikazujem 5 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*