0
0

No vse se je začelo ko si je moj sosolc zmislu da bi me klicu barbika. Kr sm ji kao “podobna” sem suha, visoka, imam se kar svetle lase in modre oci. To se je razsirilo med vse fante a nato je slo predalec. Punce so zacele ugotavljati da sem kao”lepsa” od njih. Naenkrat so se skoraj vsi na hodniku obrnili glave za mano vecinoma sicer fantje. Pri mojih sosolcih je to postajalo pretirano in so hoteli biti v moji blizini to me je zelo motilo. Sosolci so me na nek nacin osvajali in dva sta me kar tako vprasala ce bi bila njuna punca mislim to pa gre čez vse meje. Bff pa mi je povedala da se to dogaja ker sem tako popularna. Kar nism mogla vrjeti saj se mi to nikoli ni zdelo. Nekatere prijateljice so se zaradi tega nehale druziti z mano.
Zelo mi je hudo ker se bojim da bo tudi naslednje leto tako.

KAKO NAJ SE TEGA REŠIM???
Plis pomagajte!
Hvala za vnaprej

0
0

Hvala za vse odgovore!☺

0
0

Jaz se strinjam z Anjo vrjetno bodo cez pocitnice use pozabli in boste zaceli nanovo. To se je tui meni zgodilo v šestem razredu sem bla zlo popularna med fanti vecinoma ajevci in smo usak dan skupi hodili u park in si dajeli ful svinske izive ko sem cakala na bus. No drugo leto ko sm prsla nazaj u solo me niso niti pogledali vec oz. en k si misli d je tko ful frajer me je celo zmirjau in mi med drugim nadeu uzdevek postavljauka gradbenih odrou (ker sem zelo visoka) in tudi ta uzdeuk je biu popularen smo v 7 razredu in se je do 8 razreda pozabil. Jaz mislim da bo isto pri tebi ce se pa ne konca se obrni na razrednicarko in ji povej da ti to ni usec in potem bo pri razredni uri povedala naj nehajo ali pa boste meli se kaksen poseben pogovor in bo use minilo. Upam da sem ti pomagala in hvala ti ker si odgovorila na moje uprasanje Kaj cuti moj soplesalec?

0
0

preprost ne ve kaj je tem ljudjem.
norčujejo se iz drugh sam pa niso nič drgačni.
svetujm ti,da jih preslišiš in odidš stran.

0
0

Mislim da bodo čez počitnice vse pozabili. Če pa ne bodo pa se malo “potrudi” da ne boš več tako popularna. Meni se je dogajalo skoraj isto. Da sem nehala biti popularna sem se začela malo manj družiti z vsemi in sem kdaj med odmorom raje brala se učila ali pa se pogovarjala s prijateljico. Vem kako se počutiš ampak ne skrbi saj bo minilo

0
0

Nevem zakaj bi se kdo oziral nato kaj o tebi mislijo drugi. Pač nisi ti kriva, da imaš tako postavo. Če nočeš biti popularna se raje malo potuhni. Mislim pa, da bodo čez počitnice vse pozabili. Če ne gre drugače si lahko pobarvaš lase na temno. Po drugi strani si lahko pa kar vesela ker te fantje opazijo, nekatera dekleta imajo za večno težave z osvajanjem fantov in nato celo življenje ostajajo samske. Tudi meni so nadeli vzdevek, ki mi ni bil všeč, ampak se na mojo srečo ni prijel. Če je kdo nesramen do tebe ima zagotovo ves čas s sabo svojo družbo, brez nje pa je en navaden nič.
Upam, da sem ti pomagal 🙂 . Drugače pa se lahko posvetuješ s šolsko psihologinjo.

Prikazujem 5 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice