0
0

Živjo,
moja bff me je izdala. Nobena od punc v šoli me ne mara. Ne vem kaj naj naredim. Počutim se zelo grozno. Takrat, ko me potrebujejo sem dobra takrat, ko pa ne me pa sploh ne pogledajo. Se to dogaja tudi vam??? Pomagajte mi!

0
0

Hej Dori, ja tudi meni se je to zgodilo. Punce postajajo ful najstniške. Fantje nekateri malo manj. Jaz sem se začela družiti bolj s fanti, oni se ne obnašajo tako kot punce. Čeprav pa nekatere punce ugotovijo, da so naredile napako. Upam da sem ti vsaj malo pomagala

0
0

Hvala ti!!!!!!!!!!!

0
0

Dori,
odgovorila sem na tvoje vprašanje. Upam, da sem ti pomagala 🙂

0
0

MI LAHKO ODGOVORIŠ NA VPRAŠANJE DORI POTREBUJE POMOČ PROOOOOOOOOSIM?

0
0

Pogovori se!

0
0

Živjo Hana,
meni se je tudi to zgodilo letos 🙂

0
0

Hojla! V resnici sem Hana in stara sem 11 let. To se mi je zgodilo letos.

0
0

OJ DORI,
hvala za tvoj odgovr. V resnici mi je ime DORA. Zanima me še, koliko si stara? In v katere razredu se ti je to zgodilo?
HVALA

0
0

Hej! Meni se dogaja isto. Ko se gospodične skregajo, sem najboljša, ko pa se pobotajo sem pa prah na cesti. Še sreča, da imam SUPER BFF, s katero se lahko družim. Praviš, da te nobena od punc v šoli ne mara? Imam 2 rešitvi za tvoj problem. 1. začneš se družit s fanti. 2. vpišeš se na kakšno interesno dejavnost in tam poizkusiš spoznati čim več novih prijateljic. Vprašaj jih za tel. št. in si po pouku dopisuj z njimi. Meni te gospodične ne bodo grenile življenja, zato imam zunaj šole še 4 najboljše prijateljice.
Upam, da sem ti pomagala.
Dori

Prikazujem 9 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*