Odgovorjeno
0
0

Hi!
Jst mam v šoli ful “problemov” z eno mojo sošolko (a) k je vse moje prejšnje prjatlce obrnila proti men in je v bistvu z njo cel razred kr nosi ful sladkarij v šolo in pol se grdo pogovarjajo o men itd. Zdej je pred kratkim prot men obrnila še eno mojo prjatlco (b) (prej smo ble sam štiri k nismo ble z njo, pol pa tri kr je ta b prjatlca začela izdajat a sošolki kaj se pogovarjamo) in zdej sca samo še dve kr je pa še prjatlca (c) začela izdajat uni sošolki (a) in ji začela grdo govort o men.
*Plis pomagite mi kr res ne zdržim več s to sošolko (a) učitlci pa ne bi šla govort kr problem je v tem da je una sošolka (a) ful velika važička in se loh zmisli karkol hoče in ji bo učitlca vrjela.
*Hvala vsem za odgovore

Najboljši odgovor
0
0

Men se je zgodilo neki podobnega sam da nisi ble tak nesramne… Preprosto se ne sekiraj. Vem da ti je ful hudo pa da se pocutis samo pa zapostavljeno v rahredu ampak glej, boljse da nimas takih prijateljic ko bojo takoj grdo govorile k tebi drugim. Verjwmi mi da se ne sprala in ko bos enkrat starejsa bos mela nove in boljse prijateljice. Ce ti je ostala se ena prijateljica, jo resno vprasaj ce se bo ona tut uacela z drugimi druzit al bo ostala s tabo, ker ji res ne mores zaupat cesarkoli, sploh pa ne skrivnosti, ce bo pol vse uporabla proti tebi. Kljucno je, ne glede na to maj se zgodi, tut ce ostanes sama, bodi zvesta sama sebi, pa se ne prilagajaj drugim ker one to hocejo, pa naj se tak grdo govorijo o tebi. Ce jih bos ignorirala in se preprosto ne zmenila zanje, se bodo mogoce po enem casu navelicale in bodo nehale. Ce ne ze prej, si bos vsaj na srednji soli dobila nove prijateljice. Takih pfijateljic ko sta a pa b si res ne zasluzis.

0
0

Napake, se oproscam
Ne sprala=ne splača
Uacela=zacela
Pfijateljic=prijateljic

0
0

Hej!
znajti v tej situaciji jse je ful težko. najbolš je da si iskrena do drugih in jim poveš kaj je s tvojo sošolko a. Vem, da bo zlo težko spet pridobit zaupanje, ki so ti ga vzeli ampak, poskusit ni greh.

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*