0
0

Živijo,imam eno težavo ki je nemorem rešit no imam prijateljici jih bom kar imenovala 1in2. 1 mi je vredu za 2 pa nevem ,ko se skupaj družimo jo kar odvleče stran da se pogovarjata na samem in mislim da hoče 1 samo zase prosim res ne vem kaj naj naredim.

0
0

imam isti problem! dobili smo novo sosolko in zdaj mi kar hoce ‘speljati’ mojo bff. kar stran jo odvlece in se pogovarjta. sploh se nista poznali toliko pa ji je ze kupila ogrlico ki jo obe vs cas nosita. zapestnice ki jo imava midve je pa nima 🙁
vem da to ni odgovor, zato jih prosim napisite ker imam isti problem :((

0
0

Svetujem vama, da se pogovorita s svojima prijateljicama in jima povejta, da jima povesta kako se ob tem ne počutita prijetno. Šele čez nekaj časa jima začnita namigovali, da vama to ni všeč. Če pa vmes prideta tisti punci, ji pa preden vajini prijateljici odideta z njima recita, da je neki res ful nujnega (to si zmislta kaj)
Upam, da sem vama pomagala;)

0
0

Pogovori se s prijateljicama. Najbrž se e zaveda (1) da se ta druga toliko druži z njo. Enkrat enostavno steci za njima in se jima pridruži. Če gresta 3x drugam nehaj. Najdi si druge prijatelje in ju pusti na miru.

0
0

hvala za vse odgovore tebi bom tudi probala rešiti

Prikazujem 4 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*