1
0

Živijo, zanima me kaj naj naredim saj me moja najboljša pijateljica velikokrat iziva.Tudi ko ji povem za kakšno ocenjevanje mi reče če ni res naj se pazim.Prosim ppmagejte mi saj se za vsako malenkost jezi in to name.Hvala vam za vaše odgovore.:-)

0
0

Hej
Ne zmeni se zanjo to dela da te jezi 🙂 tudi jaz imam tako prijatlco pa se dobro razumeva odkar sem se postavila za sebe če pa to ne pomaga pa je čas za nove prijatelje :)) upam da sem pomagala

0
0

oj,
imam eno idejo! tudi jaz imam približno takšno prijateljico, zato sem pisala teti Justi. lahko poskusiš!

0
0

Hej, Duly!
Poznam take oz. podobne probleme s prijateljicami.:) Mislim, da bo najbolje, da se v hecu postaviš zase; ko ti reče, da se pazi, samo odgovoriš:ok, hvala, bom.
Ampak, mislim, da vem kaj si potem misliš: lažje reči, kot storiti, kajne? Tudi to poznam. Potem je ponavadi prva misel: “ja potem bo pa užaljena” ali pa “me bo še bolj zafrkavala” in take. Vendar lahko poskusiš! 🙂
Vendar, če so te grožnje prehude, potem ti milo rečeno svetujem, da se takih ljudi pač ne kliče BFF. 🙂
Upam, da ti uspe!!!

0
0

Hej hej
To,da te izziva ni prav. Lepo ji reči,da naj neha.Če pa te ne bo pustila pri miru,pojdi stran od nje.
Po mojem mnenju ni prava prijateljica,saj prave prijateljice držijo skupaj,se zabavajo in se postavijo druga za drugo.
Poskušaj si najti pravo prijateljico,s katero se bosta zabavali in smejali.
Upam da sem ti pomagala 🙂

0
0

hej,če to počne že ni prava prijateljica.ne sekiraj se ni tvoja krivda,da je pač smotana.
upam,da sem pomagala

0
0

Hej!
Pomiri se. Nikamor ti ni treba pisati če ne želiš. Samo preberi. Predlagali so ti, da pišeš teti justi. Piši ji. Jaz ti pa najprej povem kaj bi jaz naredila. Če si že kje prebrala sem napisala, da sem si pridobila samozavest po fantih v našem razredu. Tako naredi ti. Pojdi, razišči kko pridobiti samozavest. Ni treba da ravno pri sošolcih. Nato pojdi do te svoje prijateljice z dvignjeno glavo. Ponosno ji reči, da se pravi prijatelji ne obtožujejo, izivajo, jezijo en na drugega. Ker po mojem mneju ni prava prijateljica. Ti povem bodi močna, ne boj se, stopi iz svojih mej in razprostri svoja krila.
Želim ti srečo.
Lp SG

0
0

Hvala za nasvete!:-D
Zelo ste mi pomagali.

Duly

Prikazujem 7 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*