0
0

v šoli je punca , ki me vsak dan zafrkava.zdaj se je z njo začela družiti moja najboljša prijateljica.kaj naj naredim? bojim se,da me bo začela zafrkavati tudi moja najboljša prijateljica.

0
0

Torej. Imaš problem, da ti prijateljica govori z tvojo sovražnico. To je bilo pri meni. Moja najboljša prijateljica se je pogovarjala ttko kot tvoja. To je imelo dobre in slabe posledice. Žal je prijateljica njej vse povedala vendar sem dobila nekaj koristnh informacij. Pusti času čas. To je moj nasvet. Če je tvoja prava prijateljica ti nbo obrnila hrbta. Vendar bodi previdna. Pogovarjaj se z njo družita se. Ne ji povedati nekaj kar bi ti lahko škodilo če bi ti obrnila hrbet.

0
0

Ne skrbi če te bo začela zafrkavati še tvoja najboljša prijateljica se postavi zase.Reči ji kakšna grozna prijateljica je pač očitno ni tvoja BFF.Za tvojo sošolko pa naredi tako da vse kar je rekla grdega povej učiteljici.Upam da sem tivpomagala.Veliko sreče ti želim:-)

0
0

hojla,
to kar se ri je naredilo je grozno……rekla pa ti bom samo to da se pogovori s svojo najboljšo prijateljico in ji povej za problem….povej ji da te je strah da te bo začela zafrkavati še ona….povej da te skrbi izli svojo dušo in ji povej po resnici…..Če ne bo pomagalo poskušaj najti nove prijatelje in ignorijaj bff ter sošolko ki te zafrkava
lp upam da se uspeš pogovoriti z bff

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*