0
0

Živijo.
Moji starši se zelo hitro zderejo name, včasih me tudi udarijo ali pa se znašajo nad mano v verziji dretja, hitrih gibov ki naj bi nakazovali na udarce. Ne želim poklicati na Tom telefon, včasih me tudi obtožijo nečesa česar nisem storila. Kaj naj storim? Tudi pogovoriti se nočem ker se mi zdi, da bi temu sledil udarec ali ponovno dretje. Ponavadi moje skrbi prekrijem z bolečo roko ali pa sosedi rečem da vadim za šolsko predstavo v kateri igram tečno čarovnico.prosim pomagajte!

0
0

Živijo. Sem našla en portalček in prosila 2 punci s podobnimi izkušnjami da mi pomagata in ker imaš ti iste izkušnje ko jaz ti bosta v roku 3 min odgovorili ~ smo se zmenile ~~~~ drugac bi pa svetovala pogovor z prijateljico

0
0

Probi se pogovorit z mamo ker po opisu mislim da je mal bolj prizaneslivs, ???

0
0

Nevem kaj naj bi ti rekla, sama bi predlagala da poveš staršem o tem a če te je strah potem to nebi bila dobra rešitev.poskusi se pogovoriti z osebo ki ji zaupaš če pa ne želiš izpostaviti, da se to dogaja tebi pa le reči, da sj videla takšen članek in da te za ima kaj bi posameznik storil

0
0

Pokliči na TOM. To ni nič hudega, le pomagali ti bodo. Verjemi, kasneje, v življenju boš morda hvaležna, da si se odločila poklicati.

0
0

Pri meni je podobno sam da se name jezi sam moj oče. Pogovor se z nekom, laži ti bo.

0
0

Lahko se pogovoriš s sosedo če sta si blizu al pa socialno delavko sam to je lahk težko al pa teto al pa sestrično. Samo povej neki osebi, s katero se dobro razumeš, predlagam da je žensk, ča pa maš fanta al pa naj frenda pa loh tud njemu.
LP
SnowGirl

0
0

Pogovor se s kom.povej svoji bff.pa poklic na TOM telefon nc ni hudga

Prikazujem 7 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*