0
0

Živjo.
Imam problem s postavo in sicer je tako: Imam mišičaste noge in roke, ampak problem je, ker jaz v tem vidim samo špeh. Vsi mi govorijo, da sploh to ni nobenega špeha, ampak so me samo mišice. Res je, da zelo vneto treniram, ampak jaz se vidim debelo. Večina punc ima suhe noge kot trlice, jaz pa sem ”nabildana. Sama sebe vidim grozno, čeprav mi govorijo, da imam zelo lepo postavo in da sem zelo suha, ampak da imam mišice. Pa glede na mojo težo tut nism zihr(stara sm skor 13 let, visoka 162cm pa težka 42kg…)
Prosim, pomagite…
Lp

0
0

Hej!

Zagotovo imaš neke vrste anoreksijo samo da ne ne ješ ampak da se samo vidiš debelo. Pravzaprav si podhranjena nainternetu sem preverila idealna teža je 49kg do 56kg, zato bo treda pojesti še malo “žgancev”.

Upam da sem pomagala.

0
0

Za svoja leta imaš res malo kg. Poglej mene, ki sem stara 11 let in imam 44kg. Tudi meni vsi govorijo da imam lepo postavo. Svoje telo zdaj gledam z lepšega vidika. Na spletu poiščem slike debelih ljudi in takrat se zavedam da imam res lepo postavo in dovolj kg za svoja leta. Poskusi še ti. Res je da postrani gledaš svoje sošolke, ko imajo tako suhe noge, ampak se raje sprijazni. Takšna kot si pač si.
Upam da sem pomagala.

0
0

ne ubadaj se s tem si taka kot si vrjemi če ti gdo reče da imaš lepo postavo je to res
če boš vrjela bo vse ok

upam da sem pomagala

0
0

To kar Sofija pravi ni res. Anoreksija pomeni, da tvoje telo zavrača hrano. To,da se ti v ogledalu vidiš drugače je pogosto pri mnogih. Tudi sama imam tak problem. Vendar si vedno znova govorim, da ni zdravo biti preveč suh, zato sem se počasi začela sprejemati. Pa nisem debela (155cm, 41kg). Res je da imaš presenetljivo nizko težo glede na to, da so mišice težje kot špeh. Vendar je nekaj tudi v kosteh. Ne sekiraj se. Pa ne pozabi, da stradanje ni rešitev (če bi začela s tem). Še nasprotno – telesu naredi škodo.
Lp.

0
0

Živjo,

zelo malo tehtaš. To še ne pomeni, da imaš anoreksijo, ampak res tehtaš zelo malo. Narobe bi bilo, če še naprej hujšaš. Ti kar jej sproščeno. Težko se je videti realno. ZAUPAJ ljudem, ki ti govorijo, da imaš super postavo. Najbolj pomembno je, da postaneš sebi všeč, a drugi ljudje so pri tem lahko v pomoč.

Še ilustracija za hec: verjemi, res verjemi, da so fantom najbolj privlačna dekleta, kjer je tudi kaj “za prijet”. (pa ne, da bi si pri tako mladih letih še upali kaj prijemati, niti spodobi se ne, sanjarijo pa gotovo o tem, he he).

Dober tek!

Prikazujem 5 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*