Odgovorjeno
0
0

Hej jaz res ne vem kako naprej . Vglavnem imam kar stroge starše (še posebej mami) in rabim pomoč. Zelo je jezna na naju z bratom in ves čas govori da me znava nič cenit in da imava vsega preveč (niti ne ampak imava veliko stvari) Ubistvu se je ujezila najprej name. Rekla je da nič ne delam da sem lena in da me že zelo meče (puberteta)in tega imam res dovolj. Nevem kaj naj ji rečem. Če jih poskušam nekaj povedati kar ni po njeni volji se takoj ujezi ali mi da kazen. Z mojim bratom je
isto. Danes ko smo se peljali nama je rekla (ker se je zjezila) da ji je useeno za naju in kaj se sploh trudi ker ne znava nič cenit in naj se sama ubadava s sabo. Mojemu bratu je zagrozila naj zjutraj vzame masko in naj gre na avtobus in ji je vseeno kaj se bo zgodilo z njim in da ga ne bo več nikamor peljala in to. Huje pa je da potem vse pove očiju ki se tudi jezi na naju. Mogoče sem še kaj pozabila in prosim ne mi pisat da naj kličem na tom telefon ker ni tako grozno samo grozno se počutim in upam na odgovore ( prosim ne recite naj se pogovorim z njo ker ji je vseeno in se vedno ujezi.
Prosim pomagajte!!!!!

LP

Najboljši odgovor
0
0

Pogovor je najboljša rešitev in, če ne želiš bom poskusila najti drugačno.
Najbrž je tvoja mami hitre jeze kajne? No, najbrž je pod stresom zaradi vsega tega kar se dogaja. Poskusi se pomiriti in ji reci, da se boš potrudila-ter se zares daj. Če vidi, da se ne trudiš dovolj to samo malo bolj izpostavi, da bo videla, da se trudiš.
No,
lp
I love book

Odličen odgovor
0
0

Hej ja vem kako je to. Jaz imam cisto skoraj iste probleme, ker se sebi neznam pomagat zal nemorem niti tebi. Upam pa, da bos to cimprej resla in, da se bosta z bratcom hmalu boljse pocutila in da se mama ne bo vec drla na vaju.

0
0

Hvala ker sta si vzeli čas zame.

Lep dan vama želim:)

0
0

Kako se pa vede, ko ji jezna? A je takrat v redu? Kako pogosto pa razjezi in kdaj (navedi primer)?

0
0

Ko je jezna naju ne posluša in se za vsako stvar ki jo rečeva razjezi in ne takrat ni v redu. Razjezi se ko sem uporniška in hočem kaj po svoje in ja to naredi kar pogosto.

  • Zmedena
    Čemu se upreš (praviš, da si uporniška)? Ali se redko ali kar pogosto? Kako pa se mama vede, ko ni jezna?
Prikazujem 5 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*