0
0

Zdravo vceraj sem napisala da je sestrica mami povedala da mam instagram no mami se je z mano pogovorila o tem in me zelo prestrasila rekla mi je da me bo nekdo ugrabil in prodal za spolne suznje no pa sm ji povedala da mam privat profil k sm ga mela ze od zacetka pa ne pomaga. No zbrisla sm si instagram. Kar me ne moti ampak
Kaj naj naredim glede tega da me je strah???
In zdaj se zelo bojim zgovarjat z mami in tut z atijem kaj naj naredim glede tega????

0
0

ne boj se, tvoja mama te je hotela prestrašiti. take stvari se ne morejo zgoditi. mono bi bilo samo, če bi jim napisala svoj naslov pa še to je malo verjetno ker najbrž nisi zanimiva

  • 33333333333445554624zkčgsjikrhwčw odgovoril/a 1 leto nazaj
0
0

Ni ok, da nisi povedala mami, da imaš instagram. mama te je res malo prestrašila, saj, če ne vejo kje živiš, kako ti je ime in tako naprej ti nič ne morejo, pa tudi drugače se ti najverjetneje ne bi nič zgodilo. Res pa je, da te lahko zlorabljajo, če objaviš kakšno neprimerno fotografijo. jaz nimam nobenga socialnega omrežja pa ga sploh ne rabim. veliko mojih sošolcev in vrstnikov jih že ima pa jih v bistvu pri naši starosti ne bi smeli imeti.

0
0

Lej jz mam instagram že ful časa pa se mi še nič ni zgodilo. mami te je samo malo presetrašila. To kar je reklo bi se lahko zgodilo če bi komu povedala svoje osebne podatke (ime,priimek,kraj bivanja…), ali če bi se slikala brez oblačil. Tega pa ne stori nikoli! Saj se je že zgodilo da so take slike prišle v javnost, deklica na slikah za slike ni povedala staršem, nekdo na drugi starni pa jo je izkoristil… Zgodilo se je tudi da je deklici grozil da bo slike poslal vsem njenim sošolcem razen če plača. To je skratka grozno predlagam ti da pogledaš kkšn video o varni rabi interneta. Tu jih imaš nekaj:

0
0

1. Ne boj se, mama te je hotela samo prestrašiti, ker se boji za tebe. Ugrabi te lahko samo tak, da te prosi če se naga slikaš al pa ti reče npr. Ob sedmih zvečer pridi na ta naslov. Drugace pa mislim da ne, torej ne boj se.
2Tvoja starsa sta. Vas kdaj pa kdaj naredi napako, se hujso od tebe, ce to sploh je napaka. Pogovarjaj se z njima, da ti ne bo pozneje žal. Pa zaupaj jima svoje probleme.

0
0

Glej, z atijem pa mami se boste ze razumel. Ampak zato da te nekdo ugrab, itd., je pa zlo mal moznosti. To je naredila zato da te prestrasi, glej, eni to delajo, ampak varna si, noben te ne bo ugrabil.

Prikazujem 5 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*