0
0

Mi mamo obvezne duhovne vaje in pater je reku da nam bodo pregledal vse torbe pa to.
Mene zanima če je kšen zakon da tega ne smejo nrdit pa če je če mi pošljete link
(nimam nč za skrivat ampak to je pač moja osebna last in mi ni ok če brskajo po kufru)

Pa a nm lahko vzamejo hrano ki jo imamo sabo (npr. Bombone, čokolado)

Pa glede elektronskih naprav…
Ko nm jih vzamejo in npr.da dobiš nazaj razbit telefon, a ti rabijo plačat popravilo ker se je to že zgodil prjatlci in so rekl da ni njihov problem (telefon jim je dala cel brez praske nazaj pa ga je dobila čist razbitega)?

Prosim da mi pomagate

0
0

Je tvoja lastnina, praviloma ne bi smeli stikati po njej. Cukr vam vrjetn loh uzamejo nwm. Za razbit fon morjo pa placat, loh jih tut tozte.

0
0

Jaz imam čisto isti problem ampak nebom naredila nič ker je že moja sestra šla na te duhovne vaje in niso nič pregledovali. Če res ne želiš da ti pregledajo kovček prosi starše/skrbnike da ti mogoče napišejo kot ‘opravičilo’ da nočejo da ti pregledajo torbo? Če pa je kaj takega kar res nočeš da bi videli mogoče skrij v toaletno torbico med vložke ali pa kaj takega ker ponavadi je moškim nerodno že če omeniš menstruacijo (ne vsem seveda). Če imaš v kovčku tiste torbe kjer imaš posebaj majice, hlače, spodnje perilo, nogavice, itd. tako da izgleda urejeno se morda nebojo niti lotili tvoje prtljage ker bo izgledalo urejeno. Upam da ti je kar koli od tega pomagalo ker drugega se res ne spomnem.
Lp

  • daisy
    Aja, pa za telefon ga mogoče niti ne vzemi sabo ali pa ga prav tako kot sem zgoraj napisala skrij med vložke.
0
0

Žal ti nemorem pomagati. Malo brskej po Googlu.

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*