0
0

Hej. Mam problem pac da razlozim mam sosolko pac nisva glih v najbolsem odnosu in ona ma fanta. Njen fnt je najbolsi prjatu od mojga najbolsga prjatla pc sj razumete najbrs…in dokler je biu z eno drugo punco mi je na insta na stori kdaj pisou p use in odkar sta skupej me ma dodan sam sw zato d govori tej sosolki kaj delam na insta kr sm njo blokerala…in pac problem je da js sm njega vidla in se mi zdi res uredu p use in mi je grozn bed zanjega kr ta sosolka ze od konc petga razreda menava fante na skor usak mesc…pc zlo mi je zou zanga in nvm kj nj nardim kr pac vem kaj se mu bo nardil in zlo mi je zou zanga sam ce mu bom kj rekla bo mislu d ju hocm spraut narazn kr me njegova punca nemara…pc vem d nebi smela ampk ena mi je predlagala d ji ga uzamm pc sam pol bi blo se slabs pa pc nemors…no ja prosim povejte mi kk naj mu povem kasna je njegova punca u resnici ne da bi mislu d ju spraupam narazn al p kj….
*aja mby sm mal zatreskan vng ampk nocm p d grest narazn zrd mene sam pomagala bi mu*
Hvala za unaprej

0
0

Najbolje, da pustiš, da sw stvari umirijo. Ce sošolka menjava fante kot po tekocem traku, bo tudi zdajsnji kmalu zgodovina.

Ce pa bosta ostala skupaj, sta se pa očitno ujela in je vsekakor narobe, da posegas vmes.

Drugače povedano: ce je to razmerje napaka, mora to ugotovit sam. Če ti posežes vmes in ju skregas, se lahko komot zgodi, da se bosta pobotala, ona ga bo se bolj privlačila in nazadnje te bo blokiral se on.

Torej: mirno pusti času čas

0
0

A ti si fnt?

Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*