0
0

Zdravo!
Stara sem 12 let in decembra bom 13 vse moje sošolke se norčujejo iz mene da sem zelo majhna visoka sem pa 157cm tehtam pa 39kg rekle so mi da jaz nisem normalna kako suha sem in da bom postala zelo nemočna če nebom začela jesti ampak jaz nemorem več pojesti kot lahko tudi starši mi pravijo da sem presuha in dobesedno rinejo hrano vame res je da zelo malo pojem za razliko od mojih sošolk ampak nevem kako naj pridobim na teži aja pa treniram odbojko in gimnastiko hvala za odgovore 🙂

0
0

Jaz sem tudi zelo malo jedla, zdaj tudi. Nisi edina. Drugace pa je zdravo da vcasih pojes malo manj. To je rekel moj pradedek ki je dozivel 97 let! Če ne hujsaj in imas zdrav odnos do hrane in nimas nobene anoreksije, potem je vse okej. Da bi se zredila, ne jej prevec in se ne prenajedaj! 5 obrokov na dan je vredu, lahko jih je vec, ampak ne pozabi! Bolje vec po malem, kot malo obrokov po vec!!!!!!
Zjutraj jej zajtrk. Zauzij veliko beljakovin… Ne bom nastevala, POJEJ VSEE!! Tudi cokolado. Da dobis zdravo tezo, pa delaj vaje za moc, saj s tem ne dobis “špeha” kot pri sladkarijah idr. Ampak misicno maso. Vprasaj se koga, ker jaz ne vem tocno kako to gre… Ampak vseeno- jej vec obrokov po malem!!
Vec jej, ampak postopoma! Mojo sestro so tudi vcasih kar silili jesti, ampak so jo nehali, ker se je vse samo od sebe uredilo. Torej pocasi bo slo. Drugace si pa lahko vesela in ponosna nase da si suha. In zelo dobro, da se gibas!
To je zelo pomembno!!

P. S. Hmm.. Si pomislila, da si suha zaradi gimnastike? Kakorkoli, neeee se silit jesti, ker bos videla, da se bos po naravni poti zredila in dobila normalno tezo. Takrat ti boso sosolke zavidale.

Prikazujem 1 rezultat
Tvoj odgovor
Tvoje ime*