0
0

Moj problem je res zelo nenavaden. In sicer zelo tesko se spravim k pospravljanju in urejenosti (npr. predalov, z zvezki nimam tezav) in nekaterih stvari ki jih ne potrebujem ne morem kar vrsti v kos (npr.kaksne risbice…). Kako naj to odpravim, in se navadim pospravljanja?
Hvala ze v naprej.
Nika

0
0

Pri meni je podobno nekih reci tudi jaz nemorem vrsti v kos.Mami mi jih pospravi na podstreho nato pa se vsakega ko me vec ne zanima vrzec v kos.Ceprav nekatere tezko.Ce pa ni sploh vec prostora ali pa mi mami tezi da moram vrsti v kos ga slikam.Ce pa je kaj res grdo pa nimam tezav cesa vrsti.Poskusi tako.Meni vspeva.
Upam da sem pomagala

0
0

Hey Nika!
Js teh težav na srečo nimam, ampal vem kako ti bom pomagala.
Poglej, če tko pomisleš pri pospravljanju predalov se uprašaj: “A se sploh znajdem?”, in če je tvoj odgovor “Ja!” pust predale pr mer. Če pa je tvoj odgovor “Ne!” pojdi na Pinterest (https://www.pinterest.com/search/pins/?q=kitties&rs=typed&term_meta%5B%5D=kitties%7Ctyped) in poglej kako si lahko predale urediš.
Kaj pa tvoje stare slikice? Predlagam ti škatlo ki si jo sama okrasiš in vanjo zbereš vse. S škatlami si pomagaj tudi drugot.

Upam, da sem ti pomadala! 🙂

Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*