Odgovorjeno
-1
0

Hej! Imam en problem, s katerim nimam izkušenj. Na instagramu (zelo moderno haha) sem zasledil punco, ki mi je zelo všeč, osebno je ne poznam, zato je še toliko težje. Zanima me kako naj ji povem, da mi je všeč, brez, da me ona blocka, saj me ne pozna. Vem, da bi lahko pogovor začel s “kako si” ali kaj podobnega, ampak iz izkušenj nekaterih prijateljev to ponavadi ne pripelje nikamor. Prosim za pomoč, preden jo kdo spelje haha.

Najboljši odgovor
0
0

Začni s pogovorom. Npr. Komentiraj kakšno njeno sliko in se zapeljite v pogovor. Napisi ji da se s tabo lahko pogovarja kadar želi in ji bo dolg čas, ker “imaš preveč časa”. Ne bit usiljiv!, ker te bo blokala takoj.

Najboljši odgovor
0
0

Okej vem, da bo slišati kot, da živim v drugi galaksiji, ampak bodi previden! Najprej jo dobro spoznaj. Se njeni odgovori med seboj ne ujemajo? Laže. Glej vem, da se ti zdi popolna in vse, ampak ni ravno težko napisati laži ali sneti sliko iz interneta. Nič je ne obsojam ampak bodi previden. Malo “flirtaj” z njo, jo povprašaj kako je, pohvali slike…ampak naj ne bo preočitno! Mogoče jo lahko vprašaš kdaj ima rojstni dan, in ji potem čestitaš, ko pa veš, da ti zaupa pa povej, da ti je všeč a ji NE napisati tako:

Všeč si mi. Ali bi se kdaj dobila?

Ker je to zelo vsiljivo. Upam, da sem pomagala,

I love book

0
0

Povej ji, da ti je všeč, in da nekaj čutiš do nje…

0
0

@Girl power vem, da bi lahko tudi tako, ampak kako bi ti reagirala (po imenu sklepam da si punca), če bi ti pisal popoln neznanec in ti začel govorit, da te ljubi itd., verjetno bi izpadlo malce čudno…

0
0

@Linca, hvala za odgovor in nasvet, bom poizkusil, za izgubit tako ali tako nimam kaj.

0
0

@ I love book, hvala tudi tebi za odgovor, definitivno si pomagala.

0
0

Predlagam da jo neglede na use prvo spoznas uprasi jo po hobijih,kaj ma rada itd…ampak okej kot so ti ze use povedale ne bit usiliv ,ce odgovarja sam z kratkimi odgovori pol use skupej prekin to pomen da se te hoce cim prej znebit aja pa ce ji recimo en dan napiss hej ne ji pol drug dan takoj spet ker vrjem to izpade usilivo(no nevem usaj zame)js ce mi bo en tip napisu hej in se bova pog in pol mi bo k se bova nehala pog cez 3 ure al pa nasledn dan spet napisu hej in prejsn dan pogovor ni nikamor teku bom sam seenala(mby zveni nesramn sam ce se z nekom ne zastekam pac nocm da bi una oseba misla da sm zainteresirana in da bi se za brez veze trudla ) smo si pa razlicne punce , aja pa ko se enkrat pogovarjas z njo pocaki par ur mogoce 2-3 da vids na cem si da dni ce bo tekom tega ona sama zacela pogovor ponovno je to zlo dobr znam srecno(;

Prikazujem 7 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*