0
0

Živijo imam problem všeč mi je prijateljica. Ko sem jo povabil v kino je rekla da ji mami najbrž ne bo dovolila ker ji je brat naredil luknjo v vrata. Kako naj jo povabim na zmenek prosim pomagajte ker mislim da sem tudi jaz njej všeč

0
0

In kaj ima brat pri tem da ona ne mora v kino. Verjetno bo brat kaznovan ne ona. Razn če je ona posredno kriva za luknjo
Poskusiti ni greh. Enostavno povabi jo v kino. Lahko pa njeno mamo lepo prosiš če ji dovoli it v kino. Pa izberi predstavo ki se konča pred 20h uro zvečer. Sej veš da morajo biti punce zgodaj doma.

0
0

Hejj, Zmeden najstnik!
Ves punce smo si drugacne. Ce mislis, da is tudi ti njej vsec je to dobra novica… Tudi meni so fantje pisali, ce bi sla z njimi ven pa sem jim rekla, da ne, ker me mama nebi pustila.
Mislim, da bo najboljse ce ji napises sporocilo in si nekaj casa tako piseta ali se pokliceta (npr. videocall). Konec koncev ni ona kriva, da ji je brat naredil luknjo v vratih. Zato ji reci, naj jo ne bo sram vprasat mamo. Ampak vsaj 3 dni predenj jo vprasa (za vsak slucaj) naj se doma pac, da naredi kaj namesto njene mame (pomije posodo, posesa tla,…) Potem pa naj jo vprasa.
Zdej za tebe, pac ko ti je nekdo vsec cutis ob njem tako prav malo posebno energijo. Glede zmenka, naj te ne bo sram. Napisi ji sporocilo (naj to ne bo prvo sporocilo, ki ji ga bos napisal) kako je, ce ima cas (npr. jutri ob 3eh popoldne, tam, nekje pac, da bi sla skupaj v kino)To je ubistvu to.Upam, da sem ti kaj pomagala in ce karkoli rabis me lahko uprasas. Upam, da bosta skupaj, pa pac res ti zelim vse srecno z njo in ko se bosta srecala v ziovo ne biti prevec ‘nervozen’, obnasaj se tak kot si in ja…Lp!

0
0

Oj, pomojem karantena ni ravno primeren čas za kino??? Ampak lahko jo povabiš na sprehod. Če bi me moja simpatija mene povabila na sprehod, bi definitivno rekla ja (kljub temu, da nisem ravno športna navdušenka 😉 )

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*