0
0

Prosim pomagajte mi s tem.
Poznam eno punco. Oba sva stara 13 in pol, sva soseda in zelo dobra prijatelja. Veliko se druživa pa tako. Pa poveva si skoraj vse pa te stvari. Upam, da razumete.
No ona mi je že nekaj tednov všeč. Zelo všeč. Ne morem se skoncentrirati na nič kar počnem, ker imam vedno njo v mislih. Ampak to me ne moti. Ko pa sva skupaj pa je preprosto čudovito. Ne najdem pravih besed.
V glavnem… pred nekaj dnevi sem se odločil, da ji povem, da mi je všeč. Da sem zaljubljen vanjo. Ampak tik preden sem ji povedal je ona rekla, da mi mora nekaj povedati zato sem rekel naj prva pove. In začela je govoriti o fantu, ki ji je všeč. Ni povedala njegovega imena. Rekla je samo, da ima lase skoraj iste barve kot jaz in da je enako star kot midva. Drugega nič. Zdi se mi da sploh ni treba omenjati da potem nisem nič rekel. Danes sem ji želel vseeno povedati, da mi je všeč vendar je spet začela govoriti o tistem fantu. O njem razmišlja cel čas, tako kot jaz o njej.
Prosim pomagajte mi.

0
0

Hvala za pomoč

0
0

Človek, prepričaj jo da ti pove kdo je ta skrivnostnež. Če to nisi ti pač shit happens. Kot punca pa ti dajem nasvet da jo podpiraj ne glede na odločitev in mogoče bo ugotovila kako kul si.

0
0

Moraš ji povedat, kaj čutiš do nje! Tut meni se dozdeva, da si tisti skrivnostni fant ti, punca pa si le neupa povedati, da je vate zaljubjena. Veliko ljubezenske sreče! 😉 😀

0
0

Hoj!
To je pa prav tako, kakor v knjigah. 🙂 Ampak. Če je ona rekla, da ji je všeč en fant, ki ima lase podobne tvojim in je isto star kot vidva (ti), im ta fant povsej verjetnosti tudi enako ime kot ti, ker si njena ljubezen prav ti. Ne mi popolnoma verjet na besedo, ampak se mi zdi zelo verjetno. Vseeno ji povej za svoja čustva. Če bo rekla ne, pa na to poskušajta pozabiti in se obnašajta, kakor da bi jo vprašal koliko je ura. No jaz bi ti samo še zaželel srečo. 🙂

0
0

Joj, kok… Omajgat kok lepo si to napisal! In joj smiliš se mi. Vem kako je to. Meni se je zgodilo podobno. Vsec mi je bil brat prijateljica in potem mi je ona enkrat povedalada je zaljubljen v eno sosolko. Srce se mi je zlomilo. A razmisljala sem pozitivno. Saj ni nujno da bo tvoji prijateljici tisti fant za vedno vsec! Ali pa jo bos vmes ze prebolel. Samo ne sekiraj se prevec. Vem da je tezko ampak orientiraj se na lepe stvari v źivljenju! Veliko sreče in upam da sem pomagala in da se bos kmalu pocutil bolje!

Prikazujem 5 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice