0
0

Hej! Zeloooooooooooo me zanimajo računalniki, telefoni, stvari o varnosti na internetu ipd. Ampak moja mami neznaaaaaaansko sovraži tehniko in noče, da se učim o teh stvareh. Šla bom v 6. razred kjer bomo imeli računalništvo, a ne vem, če mi bo mami dovolila, da se vpišem.
V bljižni prihodnosti si hočem kupiti telefon Huwawei p8, a vedno, ko gremo kupovat stvari mi teži, da ne rabim boljšega telefona. Niti sama si ga ne smem kupiti (prihranila sem 1500 €).
2. Vse ostale sošolke razpravljajo o modi, a ker sem jaz nora na tehniko, me ne marajo. Kako naj mamico prepričam, da mi je tehnika zelo všeč?

0
0

Hej!
Poglej tvojih sanj ne more nihče preprečiti. Vztrajaj pri tem in mami povej, da si res res želiš vpisati na računalništvo, ker ti je res res tako všeč( jaz sem se,ker me računalniki in tehnika o tem isto zanimajo kot tebe, ampak to zdaj ni važno). Jaz tudi zdaj pri svoji mami vztrajam, da želim imeti prenosnega zaradi šole, ker višji razred kot si težja je snov in pač računalniki se pri težjih snoveh rabijo zaradi powerpointov in teh rečeh. Verjetno pa bo tudi tvoja mama kmalu spoznala, če boš vztrajala pri tem, kar si želiš, da so to tvoje sanje. Vedno pa tudi vžge( vsaj pri nas), da narediš kakšno stvar namesto staršev;)
Upam, da sem ti iskreno pomagala in da ti sporočilce ni bilo predolgo;)))

0
0

Povej ji da ti je to všeč in da bi res rada šla na računalništvo in ne boš dopustila da ti ona pokvari sanje.

Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice