Odgovorjeno
0
0

Hejla!
Vesela bi bila če bi mi odgovorili………
1. sem najmanjša v razredu. Pri ZGO smo imeli pračloveka in učitelj je na meni pokazal koliko se bili avstralopitki veliki. Od takrat me fantje kličejo kar avstralopitek, ne pa po mojem imenu. Kot da bi me ignorirali.
2. imamo nekaj punc,ki morajo na vsak način bit po zadnji modi (popularne). Ena si je tudi pobrila del obrvi ( zgrožena) in ima pirsing čez uho, kar se mi zdi skrajno neprimerno za sedmi razred. Jaz in še tri pa smo “majnvredne”. Ko jih prosimo za (svinčnik) ga nam ne dajo in se ne pogovarjajo z nami.
Zanima me samo kaj narediti glede tega, da bi nehali to delat.

Najboljši odgovor
0
0

1. Igniriraj. To je najboljše. Postalo jim bo dolgočasno ko bodo vidl, da te ne briga. Pa še neumn bodo izpadl.
Če bo pa postalo res hudo je pa najboljš da greš kr razredničarki povedat.
Mimogrede js sm tud najmanjša 🙂

2. Ja no tud js nism lih popularna ampak me ne briga. Kot ti je že svetoval/svetovala CatLover se ne spreminjaj zato da bi ugajala drugim. To je najslabša
stvar, ki jo lahoo storiš. Pa kaj če zarad tega ne boš popularna.
Nej ti še povem. Tisti otroci ki so v šoli najbolj popularni al pa kej tazga so ko prenehajo s šolo še vedno samo otroci.

Zato ostani taka kot si in se ne spreminjaj.
Pravi prijatelji te bodo sprejeli tako kot si.

Odličen odgovor
0
0

1. Fantje pač potrebujejo nekoga iz katerega se norčujejo, pač ignorirej. To se sliši neumno ampak dejansko pomaga. Ko mojo sošolko zafrkavajo da je v enga fanta pač samo reče: “ja itak” (ne glih v zaljubljenem tonu ampak v tonu “pač misli si kar hočeš”)
2. No zdaj pa ženske težave. Tudi sama nisem “the popular one”. In po resnici tud nočem biti del njihove družbe ker imajo vsi fake frende. Kar pa se tiče njihove mode, zame je preveč… pač ni mi všeč. Ampak dosti o meni, no kar hočem povedat je da dokler imaš svoje normalbe prijatelje ne potrebuješ “popularnih” (rouspitih je bolša beseda) punc.
Bodi kar si ne se spreminjati zaradi enga človeka, ki ga po osnovni šoli ne boš več poznala.
Pa tudi če bi ga. Nima smila, če te že prej ni maral zdaj ne bo kaj dosti bolje.

0
0

povej razrednicarki ali pa socialni delavki

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*